Beoordelingen van Marcel

253 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
253 beoordelingen
datum score
Sven
Beoordeeld op: 18/07/2024
Sven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Aangenaam kader , mooie klassieke keuken ,...

Aangenaam kader , mooie klassieke keuken , verzorgd bereid ,vriendelijke bediening,mooie porties ,weinig fout te melden , hogere prijsklasse maar prijs - kwaliteit verhouding tip top , eentje om te onthouden

Nico
Beoordeeld op: 15/07/2024
Nico beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Degelijk en aangenaam zaalpersoneel. Lekkere...

Degelijk en aangenaam zaalpersoneel. Lekkere keuken. Nog steeds voor herhaling vatbaar.

chantal
Beoordeeld op: 14/07/2024
chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, mooi kader maar vooral fantastisch...

Lekker eten, mooi kader maar vooral fantastische en professionele bediening!

chantal
Beoordeeld op: 14/07/2024
chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, mooi kader maar vooral fantastisch...

Lekker eten, mooi kader maar vooral fantastische en professionele bediening!

JOSUNE
Beoordeeld op: 13/07/2024
JOSUNE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Toujours aussi bon, toujours aussi bien servis,...

Toujours aussi bon, toujours aussi bien servis, installés…. On adore

Jan Willem
Beoordeeld op: 11/07/2024
Jan Willem beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Het blijft het beste van alle elementen ! Kwali...

Het blijft het beste van alle elementen ! Kwaliteit, bediening, service en bediening alsmede de prijs

Marina
Beoordeeld op: 07/07/2024
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en zeer goede bediening!...

Lekker eten en zeer goede bediening!

Gustaaf
Beoordeeld op: 03/07/2024
Gustaaf beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Correcte verwelkoming, mooi restaurant. De...

Correcte verwelkoming, mooi restaurant. De starter was lekker alsook de rest van de bordjes. Bij de keuze van de wijn was ik aangenaam verrast door het grote aanbod van wijnen per glas. super lekker gegeten, wij komen zeker nog terug!!

Keije
Beoordeeld op: 02/07/2024
Keije beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Goede service, lekker eten!...

Goede service, lekker eten!

Frank
Beoordeeld op: 01/07/2024
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Goede bediening, pure gerechten in een aangenaa...

Goede bediening, pure gerechten in een aangenaam kader.

datum score