Beoordelingen van Yalla Yalla Gent

552 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
552 beoordelingen
datum score
Griet
Beoordeeld op: 01/07/2023
Griet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Verrassend lekker, wel heel spijtig dat er...

Verrassend lekker, wel heel spijtig dat er niets authentiek was. Niets wees erop dat het een niet Westers restaurant is

Margit
Beoordeeld op: 23/01/2024
Margit beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Kwaliteit van het eten was beneden peil. Geen...

Kwaliteit van het eten was beneden peil. Geen aanrader.

Sophie
Beoordeeld op: 08/01/2022

Op de site staat er als je reserveert dat uw...

Op de site staat er als je reserveert dat uw tafel 2u voor u is. Wij waren wat later en ons tafel was weggegeven. Had het niet op de site gestaan dat de tafel 2u werd bijgehouden, ik had gebeld dat we later waren (dat doe ik normaal als ik reserveer en later ben). Maar om dan daar toe te komen en te horen dat we daar niet eens kunnen eten zonder alternatief, of zonder mij iets te laten weten, vind ik beneden alles. Voeg dan iets toe bij het reservatiesysteem dat als je 10min te laat bent je de tafel kwijt bent. Maar niet dat ze 2u voor u is als ze wordt weggegeven.

Guido
Beoordeeld op: 29/11/2023

De gegrilde bloemkool was niet te eten. Alsof...

De gegrilde bloemkool was niet te eten. Alsof er elastieken in zaten. De ovenaardappelen waren rubberachtig. De zaal was nagenoeg leeg, maar we werden aan de deur gezet. Telkens er iemand binnen kwam of buiten ging kregen we een ijskoude wind op ons.

Maayken
Beoordeeld op: 26/01/2023
Maayken beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De tafels staan veel te dicht bij elkaar. Tevee...

De tafels staan veel te dicht bij elkaar. Teveel lawaai, moeilijk om een gesprek te voeren of de buren horen mee.

Greet
Beoordeeld op: 21/04/2023
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Na lang aan dringen tafeltje van 2 gekregen...

Na lang aan dringen tafeltje van 2 gekregen ipv aan venster, ( wij waren daar om 18.30u en eerste aanwezige klanten. Blijkbaar moet je dit bij reservatie vermelden,zei ze. En dan kregen we nog melding dat we tegen 20 u voort moeten gaan. Ook porties waren merkelijk kleiner dan week ervoor.

Rezgar
Beoordeeld op: 15/02/2022

Bloemkool super hard en droog...

Bloemkool super hard en droog

Line
Beoordeeld op: 15/04/2024
Line beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Er werd geen rekening gehouden met opmerking...

Er werd geen rekening gehouden met opmerking die ik bij reservatie schreef. De hummus was niet goed gekruid. Porties kleiner dan vroeger. De cheesecake was met thijm en erg veel thijm. Bediening was verward...

Mieke
Beoordeeld op: 20/06/2023
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker eten en vriendelijke bediening;...

Super lekker eten en vriendelijke bediening; prijs,kwaliteit : Top

Dimitry
Beoordeeld op: 09/04/2023
Dimitry beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

1 van de gerechten werd koud opgediend en moest...

1 van de gerechten werd koud opgediend en moest warm zijn. Een 2de maal opgewarmd was beter, maar nog steeds koud aan de binnenkant. Dit doet ons toch twijfelen aan de versheid van de gerechten. Alsook de batatas waren een opgewarmd gerecht. Al bij al niet zo een goed eerste kennismaking.

datum score