Beoordelingen van Himalaya

70 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
70 beoordelingen
datum score
Zoë
Beoordeeld op: 25/09/2020
Zoë beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, correcte bediening...

Heel lekker eten, correcte bediening

Monia
Beoordeeld op: 25/09/2020
Monia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Zeer lekker eten, voelde me even terug in Nepal...

Zeer lekker eten, voelde me even terug in Nepal! Thali Kathmandu is zeker en aanrader! Vriendelijke bediening.

Julien
Beoordeeld op: 12/10/2020
Julien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker, vriendelijke bediening....

Lekker, vriendelijke bediening.

David
Beoordeeld op: 15/10/2020
David beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten & vriendelijke service....

Lekker eten & vriendelijke service.

Marisa
Beoordeeld op: 19/10/2020
Marisa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het eten was super lekker. Eén minpuntje, we...

Het eten was super lekker. Eén minpuntje, we hadden nog maar onze apero gekregen en het eten was er al. In het vervolg even te wachten tot hij op is.

Toon
Beoordeeld op: 30/05/2021
Toon beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Lekker eten , goede bediening :)...

Lekker eten , goede bediening :)

Katia
Beoordeeld op: 25/07/2021
Katia beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

lekker eten, fijn kader...

lekker eten, fijn kader

Yves
Beoordeeld op: 13/08/2021
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel goede kwaliteit van de gerechten , zeer...

Heel goede kwaliteit van de gerechten , zeer goede kruiding , vriendelijk personeel en snel bedient. Beste Indisch restaurant tot hiertoe .

Nicole
Beoordeeld op: 20/11/2021
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Aardige mensen, veel keuze en heerlijk gegeten....

Aardige mensen, veel keuze en heerlijk gegeten.

Wouter
Beoordeeld op: 22/12/2021
Wouter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

De kwaliteit van het eten was schitterend!...

De kwaliteit van het eten was schitterend! Maar: 1.Er werd niet gevraagd naar een covid certificaat (wat verplichti is). Dat gaf me absoluut geen veilig gevoel 2.De wachttijd (tafel toewijzing, bestelling opnemen) was erg lang

datum score