Plateau Royal

Antwerp
Na New York en Londen heeft nu ook Antwerpen een River Café. Bij een iconische naam hoort een soortgelijke locatie. Plateau Royal met als ondertitel River Café & Seafood Restaurant is een creatie van Philippe Hawinkel in het Antwerpse Noorderterras.

In Plateau Royal kijk je vanuit het Noorderterras wijd uit over de Schelde. Binnenin trekken diverse goed gevulde homaria de aandacht. Een bartoog met zeven verschillende oesters aangevuld met diverse andere zeevruchten is een andere eyecatcher. Liefhebbers van zeevruchtenschotels en een vorstelijke Plateau Royal worden op hun wenken bediend met een presentatie in één, twee of zelfs drie verdiepingen.

Op de kaart staan verder klassiekers zoals garnaalkroketten, gebakken zeetong, kabeljauw met mousselinesaus, wilde gamba's én een Ierse rib-eye met frietjes. Daarnaast kan je er uiteraard ook terecht voor een Rodenbach van het vat met ongepelde grijze garnalen en tal van marinehapjes. Dus ook iets komen drinken op het zonnige terras hoort tot de mogelijkheden.

Een neus voor producten en een drive om van elke dag een feest te maken. Getooid in Bretoense zeemanstrui en voorzien van cartooneske matrozenmuts.

Opening times

Open at the moment

Monday 18:00-21:30
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 18:00-22:00
Friday 12:00-14:00, 18:00-22:00
Saturday 18:00-22:00
Sunday 12:00-21:30

Address

Jordaenskaai 27
2000 Antwerpen (BE)
map_small

No reviews available yet

© 2019 tablebooker CVBA