Flinders Café Groningen

Groningen
Flinders Café Groningen Schuitendiep is gelegen bij de Poelebrug, op de hoek van de Nieuweweg en het Schuitendiep, een paar minuten lopen vanaf de Grote Markt.

Het is een groot bruisend cafe-restaurant met mooie bar en open keuken. In 2014 is het van de grond opgebouwd; hiervoor zat er op deze plek in feite niets.

Ook hier vind je een levendige plek waar waar je 's ochtends, 's middags en 's avonds lekker kunt eten en drinken en kwaliteit krijgt geserveerd met een lach temidden van het design.

Bij Flinders Cafe Groningen Schuitendiep kun je terecht voor heerlijke restaurantgerechten. Denk aan Black Angus Steak, zeewolf uit oven & gestoofde vongole, slow cooked roasted shortrib , de Flinders Wagyu burger en een burrata met groene asperges. Met de lunch bieden we onder meer een rijke variatie aan sandwiches met brood van 't Vlaamsch Broodhuys en lekkere salades.

Flinders Café maakt gebruik van veel biologisch ambachtelijke kwaliteitsproducten. Zo is alle vis op de kaart MSC gecertificeerd en het vlees van duurzame kwaliteit. Er staan veel vegetarische opties op het menu.

Flinders Cafe is niet alleen een plek om uitgebreid of snel te lunchen of dineren, maar ook om gewoon lekker wat te drinken. De wijn is van goede kwaliteit en kun je veelal per glas bestellen. Je hebt keuze uit tal van speciaalbieren van onder meer Texels, Vedett, Brouwerij 't IJ, Oedipus, Jopen, Grutte pier, Brewdog en Bax bier. Voor liefhebbers van speciale drankjes heeft Flinders Cafe onder meer een Gin-Tonic kaart, cocktails, Bloody Mary's, scroppino's en goede whisky's.

Flinders Café is er voor stelletjes die genieten van een mooi diner en kwaliteitswijnen, studenten die laat ontbijten (tot 16.30) en willen borrelen, zzp-ers die gratis wifi-en en ouders met kids die we goede faciliteiten bieden ( kinderstoelen, kleurplaten, kinderkaart.). Eigenlijk voor iedereen die houdt van duurzame kwaliteit.

Opening times

Closed at the moment

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed

Address

Nieuweweg 2
9712 Groningen (NL)
map_small

No reviews available yet

© 2021 tablebooker CVBA