Brasserie Passerelle Wetteren

Wetteren
Van woensdag tot en met zondag kan je in Brasserie Passerelle terecht voor aperitief, tapas en heerlijk verse brasseriegerechten. Alle dagen open vanaf 11u30. Gelegen op de nieuw aangelegde Rode Heuvel tussen de kerk van Wetteren en de Schelde. Zeer gemakkelijk bereikbaar, ideaal om per fiets langs te komen. Parkeren kan onder het restaurant in Parking Scheldekaai.
Ontdek onze eerlijke, verse brasseriegerechten


Brasserie Passerelle betekent lekker eten en we bieden er altijd iets meer bij: gezelligheid, rust en kwaliteit. Kom in ons restaurant genieten van de harmonieuze, gemoedelijke sfeer. Een warm onthaal waarbij je je welkom voelt, een comfortabele fauteuil voor je aperitief of cocktail, alles met toewijding geserveerd en dat proef je.


Geniet van onze bewust eenvoudige en vooral eerlijke, verse keuken met eerbied voor het product en de seizoenen. We werken alleen met kwalitatieve ingrediënten en verwerken die zo puur mogelijk. Niet te veel franje en ook geen bloemetjes op onze borden, wel vers krakend brood met goede olijfolie, de lekkerste tomaten uit Spanje, Duroc-varken uit Zeeuws-Vlaanderen, Belgisch witblauw rundsvlees en dagelijks vers gesneden frietjes.


Iedereen is welkom, van alle leeftijden, groepjes vrienden en vriendinnen, gezinnen, koppeltjes, gepensioneerden, rolstoelgebruikers, collega's en zakenrelaties. In onze brasserie kan je ook terecht voor feestjes van 20 tot 36 personen, we maken met plezier een menu op maat en helemaal volgens je wensen.


We willen het waard zijn dat je telkens opnieuw bij ons komt eten. Daar mag je gerust een punt van maken, wij doen dat ook.


Tot gauw!
Steven en Tiffany

Opening times

Closed at the moment

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:00, 18:00-22:00
Thursday 12:00-14:00, 18:00-22:00
Friday 12:00-14:00, 18:00-22:00
Saturday 18:00-22:00
Sunday Closed

Address

Rode Heuvel 4E
9230 Wetteren (BE)
map_small

No reviews available yet

© 2021 tablebooker CVBA