Siri Thai, Thai Food & Lounge Bar

Mechelen
Siri en Erik verwelkomen jullie in hun cosy restaurant . Je kan bij ons langs komen om lekker authentiek Thais te eten , maar je kan ook gewoon langskomen om iets te drinken in onze Lounge bar of op ons terras .siri3
Thailand is een enorm groot land en de manier van koken verschilt dan ook danig van regio tot regio .In het noorden van Thailand kookt men totaal anders dan bv in het zuiden of in de Isaanstreek .
Siri is afkomstig van Phichit , dit is een klein stadje in het midden van Thailand . Zij leerde de knepen van het vak nog van haar grootmoeder . Daarom durven wij de term "authentiek" gebruiken. Veel van onze collega's in Europa voegen helaas suikers toe aan de gerechten om het aan te passen aan de westerse eetcultuur .Daardoor gaat er een groot stuk verloren van de originele smaken . Daarom zijn sommige mensen soms ontgoocheld als ze van hun reis van Thailand terugkomen en hier in Belgie eens terug naar een Thais restaurant gaan . De smaken van de kleurrijke restaurantjes en eetbarretjes in Thailand zijn niet te vergelijken met wat men hier in vele restaurants voorschotelt .
Siri en haar keukenteam zweren echter bij de originele gerechten , met de heerlijke kruiden zoals je ze alleen in de Thaise keuken vindt .
Kom het eens uitproberen en zeg je mening . Dat is wat wij willen. Wij staan open voor tips , kritiek en advies en plannen zeker om in de nabije toekomst onze kaart nog uit te breiden .
Ons restaurant leent zich voor gezellige etentjes met 2 , 4 of zelf groepjes tot 10 personen . Als je echt met een grote groep bent kunnen we bv onze loungebar voor jullie apart reserveren .
Zondag en maandag zijn we in principe gesloten , maar als jullie een feestje plannen met een groep kan er steeds over gepraat worden .
Hopelijk tot gauw , spring zeker eens binnen om kennis te maken .
Siri , Erik en het Siri Thai team .

Opening times

Closed at the moment

Monday Closed
Tuesday 17:00-23:00
Wednesday 17:00-23:00
Thursday 12:00-23:00
Friday 12:00-23:00
Saturday 17:00-23:00
Sunday Closed

Address

Antwerpsesteenweg 54
2800 Mechelen (BE)
map_small

No reviews available yet

© 2018 tablebooker CVBA