De Kruimel

Leuven
Het begon allemaal reeds 31 jaar geleden. Toen opende De Kruimel voor het eerst zijn deuren in de Mechelsestraat te Leuven. Sinds 1993 verhuisde De Kruimel naar de Tiensestraat, een comfortabele en ruimere stek met meer mogelijkheden.

Keuken - kwaliteit als handelsmerk

Gedurende al die tijd, elke dag opnieuw, staan we paraat om het beste van onszelf te geven. Het werk begint reeds 's ochtends waar nauwkeurig wordt gezocht naar de beste, meest verse, lekkerste en gezondste ingredienten voor hun gerechten. 's Middags en 's avonds worden de schotels met zorg en toewijding bereid. En dit is waar we voor staan : een eerlijke Frans/Italiaanse keuken die heerlijke, verse, evenwichtige en gezonde gerechten presenteert, bereid door twee gedreven koks. De maaltijden worden je voorgeschoteld door ervaren kelners, en dit alles voor een betaalbare en eerlijke prijs.

Zin in een snack? Of ga je liever voor een lekker stukje vlees of vis? Ben je gek op ovenverse pizza's (onze specialiteit)? Of eet je liever vegetarisch? Ben je nog wat jong voor grotemensenporties? Wil je je laten verleiden door onze aangepaste dagschotels? Het kan allemaal. We bieden iedereen een smakelijke keuze.

Maar er is meer...

Heel wat zorg wordt besteed aan het interieur. Dit maakt De Kruimel een erg sfeervolle en gezellige eetgelegenheid, ideaal voor een fijn dagje/avondje uit. Bovendien zorgt onze airco het hele jaar door voor een aangename binnentemperatuur zodat je maximaal kan genieten van onze gerechten.

Opening times

Closed at the moment

Monday 17:30-22:00
Tuesday 17:30-22:00
Wednesday 17:30-22:00
Thursday 17:30-22:00
Friday 17:30-22:00
Saturday 17:30-22:00
Sunday Closed

Address

Tiensestraat 92
3000 Leuven (BE)
map_small

No reviews available yet

© 2020 tablebooker CVBA