De Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen

MAARSSEN
Overheerlijke pannenkoeken met uitzicht op het water!

Gelegen in het Groene Hart van Nederland omringd door verschillende polders, waaronder de Benthunepolder waar u prachtig kunt wandelen, vindt u De Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen. Een pannenkoekenhuis gelegen op nog geen vijf kilometer van de A2 en nog geen tien minuten van Bilthoven, Leidsche Rijn, Utrecht Noord en niet onbelangrijk Maarssenbroek, Maarssen en Maarssen-Dorp.

De Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen is er voor jong en oud. Voor koppels alsook kleine en grote groepen, iedereen is welkom. We laten u graag kennismaken met onze overheerlijke pannenkoeken die u kunt nuttigen in een trendy, niet alledaags uitziend pannenkoekenhuis.

Ons pannenkoekenhuis beschikt over een restaurant welke plaats biedt aan +/- 230 gasten.

Tot slot beschikken wij over twee terrassen waar u met uitzicht op de Maarsseveense plassen kunt genieten van verschillende gekoelde dranken.

Het ideale aan ons pannenkoekenhuis is dat onze gasten de locatie gemakkelijk kunnen bereiken door de borden Maarsseveense Plassen op de Zuilensering te volgen. Bij aankomst kunt u uw auto gratis parkeren op een parkeerplaats welke plaats biedt aan meer dan 500 auto's.

Wilt u dichtbij de grote stad er even tussenuit met u vriend(in), man/vrouw of kind(eren), dan bent u bij ons aan het goede adres. U kunt kiezen uit meer dan tweehonderd pannenkoeken in een prachtige waterrijke omgeving, met mooie wandelroutes in de buurt en speelgelegenheid welke in het pand aanwezig is. Gastvrijheid, alsook hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan. Het uitzicht over de Maarsseveense Plassen en de inrichting van ons pannenkoekenhuis dragen bij aan een mooie beleving voor u en uw gezelschap.

Opening times

Closed at the moment

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 11:30-19:30
Thursday 16:00-19:30
Friday 11:30-19:30
Saturday 11:30-19:30
Sunday 11:30-19:30

Address

Herenweg 53-2
3602 MAARSSEN (NL)
map_small

No reviews available yet

© 2020 tablebooker CVBA