Beoordelingen van Elfde Gebod Cathedral

337 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
337 beoordelingen
datum score
Dennis
Beoordeeld op: 08/06/2024
Dennis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

We arrived and then were moved to a ridiculous...

We arrived and then were moved to a ridiculous table upstairs, no other option so we left. Awful.

Lucia L.
Beoordeeld op: 14/03/2024
Lucia L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

El trato de la encargada fue pésimo, tratándono...

El trato de la encargada fue pésimo, tratándonos de malas formas y con un comportamiento inaceptable. Simplemente fue por no pedir lo que ella demandaba, sin explicación en la reserva de ello.

Victoria H.
Beoordeeld op: 21/01/2024
Victoria H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ambiente schön. Aber wie wurden erbeten das...

Ambiente schön. Aber wie wurden erbeten das Restaurant zu verlassen weil wir zu wenig essen bestellt haben. No Go meiner Meinung nach.

Nicolette
Beoordeeld op: 03/01/2024
Nicolette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Slechte bediening, slechte muzikant, eten was...

Slechte bediening, slechte muzikant, eten was koud. Zeker geen aanrader.

albert
Beoordeeld op: 10/10/2023
albert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Fraude met Btw bonnetje. Dat heb ik niet gekreg...

Fraude met Btw bonnetje. Dat heb ik niet gekregen en bovendien werd ik als een klein kind behandeld als ik daarom vroeg. Ook vroeg de ober expliciet om een tip.

Anton P.
Beoordeeld op: 08/12/2023
Anton P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Ik en mijn vrouw zijn ziek geworden na het...

Ik en mijn vrouw zijn ziek geworden na het eten van het gerecht stoofvlees die we beiden op hebben. Voedselvergiftiging is volgens ons de reden. Omstreeks middernacht meerdere keren overgeven en diarree!

Jan L.
Beoordeeld op: 14/06/2024
Jan L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

ik vond het eten veel te duur voor een zeer...

ik vond het eten veel te duur voor een zeer matig kwaliteit.

FEMKE R.
Beoordeeld op: 03/05/2024
FEMKE R. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Wij hadden er veel zin in zijn een paar dagen...

Wij hadden er veel zin in zijn een paar dagen in Antwerpen geweest en hadden onze keus op dit restaurant laten vallen. De kaart ziet er goed uit. Na de reservering online lazen wij dat we binnen twee uur klaar moesten zijn wat overigens op de site vanaf vrijdag vermeld staat Wij wilden op donderdag. Liefst 18.00 of 18.30, maar het kon alleen om 17.00 uur. Maar om dan om 1900 uur weer buiten te staan NEE Aangezien het niet goedkoop is daalde ons enthousiasme en hebben meteen geannuleerd,waarna we toch nog twee een herinnering kregen. Jammer wij houden niet van tijdsdruk als we lekker weg zijn.

Willem H.
Beoordeeld op: 14/05/2024

We kregen ons drinken, over legde uit hoe dr...

We kregen ons drinken, over legde uit hoe dr

Willem H.
Beoordeeld op: 14/05/2024

We kregen ons drinken, over legde uit hoe dr...

We kregen ons drinken, over legde uit hoe dr

datum score