Beoordelingen van Au 1912 Brasserie - Restaurant

182 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
182 beoordelingen
datum score
Éric
Beoordeeld op: 07/03/2023
Éric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Restaurant très agréable, personnel sympathique...

Restaurant très agréable, personnel sympathique, et très bons plats.

Séba
Beoordeeld op: 20/03/2023

Purement et simplement scandaleux ! 3 personnes...

Purement et simplement scandaleux ! 3 personnes et seulement 2 plats servis , le 3ème jamais !

Marie
Beoordeeld op: 03/04/2023
Marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Le repas délicieux le personnel aux petits...

Le repas délicieux le personnel aux petits soins tout est parfait félicitations je reviendrai

Vicky
Beoordeeld op: 04/04/2023
Vicky beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Het personeel was zeer vriendelijk. De aperitie...

Het personeel was zeer vriendelijk. De aperitief crodino vonden we echt niet lekker en dit werd ons dan ook niet aangerekend, wat zeer fair was! Het concept rond het bakken van de steak op een steen was geweldig, ook voor onze zoon. Voor herhaling vatbaar!

Willy
Beoordeeld op: 11/04/2023

Le personnel est très sympathique,les plats...

Le personnel est très sympathique,les plats sont super bons,le cadre est magnifique,on se sent très bien. Nous reviendrons. Encore merci beaucoup.

Pierre Yves
Beoordeeld op: 17/04/2023
Pierre Yves beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Rapidité, qualité du repas, rapport qualité...

Rapidité, qualité du repas, rapport qualité / prix

Virginie
Beoordeeld op: 24/04/2023
Virginie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil, service, repas, vins: tout était parfa...

Accueil, service, repas, vins: tout était parfait

Aurélie
Beoordeeld op: 01/05/2023
Aurélie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Plats très bons et service top!...

Plats très bons et service top!

Marie Thérèse
Beoordeeld op: 01/05/2023
Marie Thérèse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Nous avons passé un agréable moment en famille....

Nous avons passé un agréable moment en famille. Le repas ainsi que le personnel était très bien. Ce n'est pas la 1ère fois qu'on y va et certainement pas la dernière. Je recommande

Willy
Beoordeeld op: 02/05/2023
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Un endroit très sympathique Le personnel est...

Un endroit très sympathique Le personnel est super On y mange très bien Et c’est très convivial À recommandé Merci beaucoup

datum score