Flinders Café Hilversum

Hilversum
Flinders Café Hilversum is gelegen op een van de mooiste plekjes van de stad: in een monumentaal pand aan de Kerkbrink, naast de Grote Kerk en Museum Hilversum.

In het voorjaar van 2014 heeft Flinders Cafe het stokje van het Italiaans georiënteerde restaurant Da Familia overgenomen. Het interieur is compleet vernieuwd en verbouwd en ingericht door talentvolle ontwerpers. Het terras is uitgebreid tot ruim 80 zitplaatsen.

Flinders Cafe Hilversum is een heel leuk en levendig café-restaurant waar je 's ochtends, 's middags en 's avonds lekker kunt eten en drinken en kwaliteit krijgt geserveerd met een lach temidden van het design.

Flinders noemt zich weliswaar een café maar er staat wel een chefkok aan het roer die jarenlang (als chef) heeft gewerkt in michelinsterrenrestaurants.

Bij Flinders Cafe Hilversum kun je terecht voor heerlijke restaurantgerechten tegen de prijs van slechts € 16,50. Denk aan Black Angus Steak, mosselen met IPA bier van Brouwerij 't IJ, quinoarisotto, een superfoodsalade, gebakken roodbaars, een falafelburger, fish & chips, een biologische Sloppy Joe Beeftrio, ravioli met ricotta en diverse maaltijdsalades. Met de lunch bieden we onder meer een rijke variatie aan sandwiches met brood van 't Vlaamsch Broodhuys en lekkere salades.

Flinders Café maakt gebruik van veel biologisch ambachtelijke kwaliteitsproducten. Zo is alle vis op de kaart MSC gecertificeerd en het vlees van duurzame kwaliteit. Er staan veel vegetarische opties op het menu.

Flinders Cafe is niet alleen een plek om uitgebreid of snel te lunchen of dineren, maar ook om gewoon lekker wat te drinken. De wijn is van goede kwaliteit en kun je veelal per glas bestellen. Je hebt keuze uit tal van speciaalbieren van onder meer Texels, Brouwerij 't IJ en Gooische Bierbrouwerij. Voor liefhebbers van speciale drankjes biedt Flinders Cafe onder meer een GinTonic kaart, Bloody Mary's, scroppino's en huisgemaakte limoncello.

Flinders Café is er voor stelletjes die genieten van een mooi diner en kwaliteitswijnen, studenten die laat ontbijten (tot 16.30), zzp-ers die gratis wifi-en, ouders met kids die we goede faciliteiten bieden ( kinderstoelen, kleurplaten, kinderkaart.). Eigenlijk voor iedereen die houdt van duurzame kwaliteit.

Flinders Design verzorgt de verrassende design meubels gemaakt door (inter)nationale designgrootheden en aanstormend ontwerptalent. En alles dat je ziet is ook te koop.

Opening times

Closed at the moment

Monday 11:00-18:30
Tuesday 11:00-18:30
Wednesday 11:00-18:30
Thursday 11:00-18:30
Friday 11:00-18:30
Saturday 11:00-18:30
Sunday 11:00-18:30

Address

Kerkbrink 2
1211 Hilversum (NL)
map_small

No reviews available yet

© 2020 tablebooker CVBA