google map
Budget
Victoria
8500 KORTRIJK Belgisch-Franse, Brasserie
9.0
De Kameleon
8501 HEULE Belgische
8.6
B'aristokat
8500 KORTRIJK Ontbijt, Tea-room
Wereldkeuken A Volonté
8500 KORTRIJK Aziatische, Bier , Beer, Belgische, Belgisch-Franse, Buffet, Kipgerechten, Chinese, Schaaldieren, Visgerechten, Glutenvrije, Grill, Halal, Internationale, Japanse, Marktaanbod, Vleesgerechten, Oosterse, Oesters, Pizza, Salades, Snacks, Eetcafé , Sushi, Teppan Yaki, Traditionele, Vegetarische, Wijnbar, Wok
9.0
Saint-Christophe
8500 KORTRIJK Belgisch-Franse, Gastronomische
13/20 Gault&Millau
9.2
Het Vliegend Tapijt
8510 MARKE Bistronomie
14/20 Gault&Millau
9.3
4 gangen vegetarisch €95
€ 95.0
Café Rouge
8500 KORTRIJK Belgische, Franse
9.2
Brasserie St. Medard
8500 KORTRIJK Bier , Beer, Belgische, Belgisch-Franse, Bistro, Brasserie, Wild, Kipgerechten, Visgerechten, Vlaamse, Franse, Glutenvrije, Internationale, Marktaanbod, Vleesgerechten, Oosterse, Pasta, Streekgebonden, Salades, Seizoensgebonden, Tapas, Traditionele, Veganistisch, Vegetarische
8.9
Bistro Juste
8500 KORTRIJK Belgisch-Franse, Bistro
9.3
Pizza Hut Kortrijk Kinepolis
8500 KORTRIJK Internationale, Italiaanse, Mediterrane, Pizza
7.8
Bodega Bossuwé
8500 KORTRIJK Gastronomische
9.4
Het Wit Kasteel
8500 KORTRIJK Belgische, Franse
8.9
Jane's Wine and Dine
8510 MARKE Belgisch-Franse, Jamaicaanse, Oosterse, Thaise
9.1
Nata
8500 KORTRIJK Belgische, Belgisch-Franse, Franse, Seizoensgebonden
Brasserie 't Mouterijtje
8500 KORTRIJK Bier , Beer, Brasserie
8.8
Cote a los
€ 0.0
Victoria
Belgisch-Franse, Brasserie
B'aristokat
Ontbijt, Tea-room
Wereldkeuken A Volonté
Aziatische, Bier , Beer, Belgische, Belgisch-Franse, Buffet, Kipgerechten, Chinese, Schaaldieren, Visgerechten, Glutenvrije, Grill, Halal, Internationale, Japanse, Marktaanbod, Vleesgerechten, Oosterse, Oesters, Pizza, Salades, Snacks, Eetcafé , Sushi, Teppan Yaki, Traditionele, Vegetarische, Wijnbar, Wok
Saint-christophe
13/20 Gault&Millau
Belgisch-Franse, Gastronomische
13/20 Gault&Millau
Brasserie St. Medard
Bier , Beer, Belgische, Belgisch-Franse, Bistro, Brasserie, Wild, Kipgerechten, Visgerechten, Vlaamse, Franse, Glutenvrije, Internationale, Marktaanbod, Vleesgerechten, Oosterse, Pasta, Streekgebonden, Salades, Seizoensgebonden, Tapas, Traditionele, Veganistisch, Vegetarische
Bistro Juste
Belgisch-Franse, Bistro
Pizza Hut Kortrijk Kinepolis
Internationale, Italiaanse, Mediterrane, Pizza
Maddox
Belgisch-Franse
Jane's Wine And Dine
Belgisch-Franse, Jamaicaanse, Oosterse, Thaise
Nata
Belgische, Belgisch-Franse, Franse, Seizoensgebonden

Kortrijk

Kortrijk is een stad in de Belgische provincie West-Vlaanderen ligt aan de rivier de Leie. Kortrijk ligt op 25km van de Franse stad Rijsel.

Kortrijk heeft een aantal zeer mooie culturele trekpleisters, waaronder de Broeltorens, de Grote Markt met het Belfort en stadhuis en de het Begijnhof, dat een plekje heeft veroverd op de UNESCO-lijst van Werelderfgoed.

De museumliefhebber kan terecht in Kortrijk 1302, dit museum vertelt het verhaal van de Guldensporenslag, het Museum Texture, dat vertelt over de linnen- en vlasnijverheid of in het luchtvaartmuseum, Flanders Aviation Society.

De actieve toerist kan er naar hartenlust wandelen, fietsen en varen. Het wandelnetwerk 'Land van Mortagne' biedt een ruim aanbod aan wandelroutes door een glooiend landschap met bosjes, natuurgebieden, imposante vierkant hoeves en eeuwenoude kapellen. Met de fiets of per boot kan je genieten van de natuur langs of op de verschillende waterwegen die een leidraad zijn in het gevarieerde landschap van de Leiestreek.

Kortrijk heeft tal van bistro's en restaurants in en buiten het centrum. Ook kan je er terecht voor culinaire wandelingen, gastronomische fietstochten en kookworkshops.

Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Kortrijk tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.be een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Kortrijk online boeken!