De Eetkamer

Venray
In het Noord-Limburgse Venray, midden in het winkelcentrum, treffen we aan de rand van het Schouwburgplein een restaurant dat een Frans / maritieme indruk maakt. Het witte gebouw is voorzien van helderblauwe zonwering en er prijkt een bescheiden koperen bord naast de voordeur, Restaurant de Eetkamer , cuisine de la mer .....keuken van de zee ........

Binnen treffen we met hagelwit linnen gedekte tafels, blauwe servetringen en comfortabele stoelen. De maritieme sfeer is ook hier te proeven. Op de achtergrond klinken vooral Franse chansons van weleer.

Al sinds 1998 staat het eigenaarsduo Marion en Harold aan het roer van dit mooie bedrijf.

Harold neemt de dagelijkse leiding van de keuken onder zijn hoede. De keuken die zich de laatste jaren vooral gespecialiseerd heeft in al het lekkers uit zee.
De Normandische / Bretonse keuken omschrijft zich als klassiek, ongecompliceerd met een no-nonsens mentaliteit, maar straalt tevens een bepaalde frisheid uit.

Aan tafel wordt u gastvrij, informeel doch correct, vriendelijk en vakkundig van alle gemakken voorzien door het bedieningsteam onder leiding van Marion. Zij stellen alles in het werk om u een gezellige en smakelijke avond te bezorgen. Het is onder andere door hen dat het kleine restaurant ( ong. 25 zitplaatsen ) een sfeer ademt van rust, gezelligheid en eerlijkheid.

Waant u zich een avondje aan de Franse kust.........Venray-sur-mer.......

BIENVENUE À DE EETKAMER !

Opening times

Closed at the moment

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed

Address

Schoolstraat 31
5801 Venray (NL)
map_small

No reviews available yet

© 2019 tablebooker CVBA