De Kluis

Kapellen
Spring eens binnen in brasserie De Kluis in het centrum van Kapellen waar Stephan Moonen samen met zijn lieftallige ouders en zus het iedereen naar hun zin maakt. Onze getalenteerde chefs staan borg voor de dagverse kwaliteitsproducten die zij bereiden met uiterste zorg en vakkundigheid voor de fijnproevers.

Onze keuken staat in voor de gevarieerde kaart met heerlijke gerechten gebaseerd op dagverse producten met een sausje van talent en creativiteit. Verse vis, verse pasta's, super malse steaks en in de zaal bereide filet américain … Kortom, de heerlijkste gerechten prijken op de rijk gevulde menukaart, maar vergeet ook onze seizoensgebonden suggesties niet! Voor de hete zomerdagen en –avonden is het tuinterras een absolute aanrader. Het is er buitengewoon zalig vertoeven onder de grote, mooie zonneschermen en mochten er toch een paar regendruppels vallen, dan vindt u steeds beschutting onder het zonnescherm van ons gezellig houten terras.

Waar is het gezelliger en lekkerder dan thuis? In brasserie De Kluis in Kapellen!
Op verzoek verzorgt brasserie De Kluis ook de catering bij u thuis of waar u maar wenst, en dit volgens een 'all-in'-formule. In samenspraak met de cliënt wordt een uitgebalanceerd menu samengesteld aan een zeer concurrentiele prijs.

Wil je het team van De Kluis op locatie of aan huis? Just ask, je zult versteld staan van de mogelijkheden

Opening times

Open at the moment

Monday 12:00-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-22:00
Friday 12:00-22:00
Saturday 17:00-22:00
Sunday 12:00-22:00

Address

Dorpstraat 17
2950 Kapellen (BE)
map_small

No reviews available yet

© 2021 tablebooker CVBA