My Place

Turnhout
Na een zonnige vakantie wil je dat gevoel zo lang mogelijk koesteren, toch?

Een bezoek aan restaurant 'My Place' is puur nagenieten. Rood-wit geblokte tafelkleedjes, citroen en sinaasappelboompjes, zuiderse muziek en de geur van gegrilde gamba's en sardientjes. U waant zich in het zuiden!

Valter maakt de heerlijkste gerechten klaar terwijl Ilse de gasten op hun wenken bedient. Van waar die passie voor zuiders koken?

Ilse heeft haar roots in Turnhout, maar week uit naar Algarve. Het is daar waar ze haar man Valter leerde kennen met wie ze veertien jaar lang een restaurant runde. "Twee jaar terug streken we opnieuw neer in Turnhout. Niet in het hartje van de stad, maar gemakkelijk bereikbaar midden tussen bedrijven en winkels met parking voor de deur", vertelt Ilse.

My Place is open van woensdag tot en met zondag. U komt er tijdens de middagpauze of na het werk helemaal tot rust. In een gemoedelijke sfeer genieten van lekkere tapas, of kiezen uit de uitgebreide kaart waar ook traditionele gerechten op terug te vinden zijn. Olijven, brood en boter komen altijd op tafel, net als... in het zuiden.

Elke week is er een nieuw suggestiebord met gegrilde vis- en vleesspecialiteiten. Wist je trouwens dat er ook Portugese paella bestaat? Overheerlijk! Vooral met een heerlijk Portugees wijntje.

Opening times

Open at the moment

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 11:00-22:00
Thursday 11:00-22:00
Friday 11:00-22:00
Saturday 11:00-22:00
Sunday 15:00-22:00

Address

Steenweg op Gierle 263
2300 Turnhout (BE)
map_small

No reviews available yet

© 2019 tablebooker CVBA