Belvedere

Gouda
Als restaurant in het centrum van Gouda, sinds 1868, proberen wij ook vele andere lokale ondernemers te steunen. Dit geeft als grote voordeel dat er met lokale producten wordt gewerkt en er een eigen karakter gegeven wordt aan onze gerechten. Het is daarnaast ook nog eens verser en beter voor het milieu. Hieronder stellen we graag een paar van onze bekendste lokale partners aan u voor:

Punselie

Wie kent er ook niet het heerlijke stroopkoekje in de oranje verpakking, de Punselie. De fabriek staat nog steeds na al die jaren in het centrum van Gouda en hier komen de koekjes vers van de band. Tegenwoordig kan je hier nu ook zelf zien hoe deze koekjes vers worden gebakken. Bij Belvedère gewoon lekker bij de koffie!

PUUR Bonbons

Zeker een must voor de chocolade liefhebben maar ook voor een ieder die het lekker vind om af en toe een bonbon weg te snoepen. PUUR bonbons zit in het harte van Gouda met z'n chocolade atelier en maakt al jaren de mooiste en lekkerste bonbon creaties. Speciaal voor ons stelt hij een mooie mix samen welke u bij ons kunt bestellen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Gouds Kaashuis

Als je een kaasliefhebber bent is het een genot om hier binnen te lopen. Zoveel verschillende soorten kaas heb je waarschijnlijk nog nooit bij elkaar gezien. Maurice en Sandra runnen deze zaak nu een paar jaar en hebben er een prachtige kaas-eye-catcher van weten te maken. Er is geen toerist die hier voorbij kan lopen zonder een foto te hebben gemaakt of een kaasje te hebben geproefd. Wij hebben nu sinds vorig jaar ook de eer dat we hun kazen op ons menu hebben staan. Tevens komt de ambachtelijke kaasfondue ook van Maurice en Sandra en is dit een echte aanrader om eens te komen proberen!

Femke en Sander Patissiers

Een heel gezellig stel uit het naast gelegen Reeuwijk die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Van speciale verjaardag- of bruidstaarten, niks is te gek voor ze. Zo kwamen ze een paar jaar geleden bij ons binnen gelopen met de vraag of we niet een keer hun appeltaart gemaakt met groene hart appels wilden proberen. Na de eerste hap waren we verkocht en is deze taart niet meer weg te denken uit onze gebaksvitrine. Hierna zijn er nog vele andere taarten aan het assortiment toegevoegd dus kom ze zeker een keer proeven.

Opening times

Open at the moment

Monday 10:00-22:00
Tuesday 10:00-22:00
Wednesday 10:00-22:00
Thursday 09:00-22:00
Friday 10:00-22:00
Saturday 09:00-22:00
Sunday 10:00-22:00

Address

Markt 45
2801 Gouda (NL)
map_small

No reviews available yet

© 2021 tablebooker CVBA