Brasserie Copper

Gouda
De keukenbrigade van Brasserie Copper werkt uitsluitend met verse producten en bereidt hiermee gerechten met Internationale tonen. Wij bieden u met ons assortiment voor ieder wat wils, op elk moment van de dag! Denk aan een gebakje, lunch en diner. Alleen tijd voor een snelle hap? Neem plaats aan onze kleine tafeltjes aan de bar en maak gebruik van onze barsnacks of een gerecht van onze kaart.

En dan het hart van onze keuken: de Josper grill. Dit is een combinatie tussen een grill en een oven, die uitsluitend op houtskool werkt. De Josper bereikt tijdens het grillen, bakken of koken hele hoge temperaturen, waardoor alle producten sappig blijven. Naast vlees, worden ook vis, groente en fruit geroosterd op onze grill.

Naast mooie wijnen die wij per glas schenken, hebben wij voor u ook een uitgebreide kaart samengesteld met wijnen van over de hele wereld. Van een soepele toegankelijke wijn voor de liefhebber tot een meer exclusievere wijn voor de echte kenner! Wij adviseren u in ons restaurant graag over een fijne wijn-spijs combinatie. Hiermee hopen wij uw avond compleet te kunnen verzorgen.

Bij Brasserie Copper bent u op elk tijdstip van de dag welkom voor een heerlijk kopje koffie gemaakt door onze barista's. De dag beginnen met een kopje koffie en een gebakje of eindigen na een heerlijk diner met een (speciale) koffie. Naast de bekende koffies zullen wij ook

Opening times

Closed at the moment

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 10:00-22:00
Thursday 10:00-22:00
Friday 10:00-22:00
Saturday 10:00-22:00
Sunday 11:00-21:00

Address

Markt 26
2801 Gouda (NL)
map_small

No reviews available yet

© 2018 tablebooker CVBA