Beoordelingen van Brasserie Den Noordkant

18 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
18 beoordelingen
datum score
Raf
Beoordeeld op: 19/07/2024
Raf beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening. Lekker eten! Prijs...

Zeer vriendelijke bediening. Lekker eten! Prijs kwaliteit zeer goed. Aanrader!!!

Ann
Beoordeeld op: 15/07/2024
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!!!...

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!!! In de veranda was het jammer genoeg wel veel te warm om te eten....

Vassoula S.
Beoordeeld op: 21/06/2024
Vassoula S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriendelijk personeel...

Lekker eten en vriendelijk personeel

Suzy R.
Beoordeeld op: 10/06/2024
Suzy R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Vriendelijk en vlotte bediening. Gerechten...

Vriendelijk en vlotte bediening. Gerechten zijn oké, maar ik miste toch wel groenten, dat mag wel worden toegevoegd.

An
Beoordeeld op: 29/04/2024
An beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke service...

Lekker eten, vriendelijke service

jan v.
Beoordeeld op: 15/04/2024
jan v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

top personeel !!...

top personeel !!

Sandra
Beoordeeld op: 17/02/2024
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Snelle service, vriendelijk...

Snelle service, vriendelijk

Francois H.
Beoordeeld op: 16/02/2024
Francois H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle vriendelijk personeel....

Snelle vriendelijk personeel.

Herman
Beoordeeld op: 11/02/2024
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening. Niet lang moeten wachten...

Vlotte bediening. Niet lang moeten wachten om te eten, terwijl we toch wel verschillende keuzes hadden om te eten.Alle gerechten waren lekker.

Carine
Beoordeeld op: 10/02/2024
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik kom altijd met grote eters . Naast hún hoofd...

Ik kom altijd met grote eters . Naast hún hoofdgerecht nemen we wel altijd nog extra frietjes. Dan is alles prima . Alleen bij de frietjes kregen we geen mayonaise…… jammer

datum score