Beoordelingen van Brasserie Den Noordkant

15 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
15 beoordelingen
datum score
Suzy R.
Beoordeeld op: 10/06/2024
Suzy R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Vriendelijk en vlotte bediening. Gerechten...

Vriendelijk en vlotte bediening. Gerechten zijn oké, maar ik miste toch wel groenten, dat mag wel worden toegevoegd.

An
Beoordeeld op: 29/04/2024
An beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke service...

Lekker eten, vriendelijke service

jan v.
Beoordeeld op: 15/04/2024
jan v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

top personeel !!...

top personeel !!

Sandra
Beoordeeld op: 17/02/2024
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Snelle service, vriendelijk...

Snelle service, vriendelijk

Francois H.
Beoordeeld op: 16/02/2024
Francois H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle vriendelijk personeel....

Snelle vriendelijk personeel.

Herman
Beoordeeld op: 11/02/2024
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening. Niet lang moeten wachten...

Vlotte bediening. Niet lang moeten wachten om te eten, terwijl we toch wel verschillende keuzes hadden om te eten.Alle gerechten waren lekker.

Carine
Beoordeeld op: 10/02/2024
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik kom altijd met grote eters . Naast hún hoofd...

Ik kom altijd met grote eters . Naast hún hoofdgerecht nemen we wel altijd nog extra frietjes. Dan is alles prima . Alleen bij de frietjes kregen we geen mayonaise…… jammer

Rita
Beoordeeld op: 05/02/2024
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte, vriendelijke bediening. Lekker eten....

Vlotte, vriendelijke bediening. Lekker eten. Prijs/kwaliteit prima. Goede vibe.

Patrick
Beoordeeld op: 28/01/2024
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten. Snelle service. Goede prijs/kwa...

Lekker gegeten. Snelle service. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Enig min puntje heel rumoerig waar wij zaten.

Patrick V.
Beoordeeld op: 26/01/2024
Patrick V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij zijn heel regelmatige klant met 6 personen...

Wij zijn heel regelmatige klant met 6 personen en wisselen af en gaan 2 wekelijks op restaurant bezoek

datum score