Budget
€€
Openingsuren
Openingsuren
Over dit restaurant
Notos, uitgeroepen tot het beste Griekse restaurant ter wereld buiten Griekenland, biedt een pure Griekse keuken, ver van de gebruikelijke clichés. Constantin Erinkoglou, chef-eigenaar, struint de meest afgelegen hoeken van Griekenland af om uitzonderlijke producten mee te nemen die hij up-to-date brengt. Notos betekent "de zuidenwind" in het Grieks. Constantin Erinkoglou opende het restaurant Notos in een voormalige boekhandel in Elsene in 1995. De Griekse keuken op rustieke tafels trekt vrienden aan rond wijnen van lokale Griekse producenten. In 2000 verhuisde Notos naar een ruimere locatie in de Rue de Livourne, in een levendige buurt tussen de mondaine Avenue Louise en het charmante Place du Châtelain. Sindsdien heeft Notos de toon gezet voor de Griekse keuken in het hart van Brussel en Europa, zonder toeristische toespelingen, intiem getekend door de smaken van een Griekenland dat rijk is aan mediterrane, oriëntaalse en Balkaninvloeden.
Beoordelingsscore
8.7 Gebaseerd op 78 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
78 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
Yves
Beoordeeld op: 20/04/2024
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Accueil charmant dans ce cadre intermporel...

Accueil charmant dans ce cadre intermporel bien agréable La qualité des plats et des vins est excellente et originale . Laissez vous guider par le patron qui connaît ses excellents vins grecs parfaitement

Béatrix S.
Beoordeeld op: 20/04/2024
Béatrix S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bonjour Un délice de produits frais et bio. Et...

Bonjour Un délice de produits frais et bio. Et l’amabilité de Constantin!

Daphne
Beoordeeld op: 14/04/2024
Daphne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Bonne qualité des produits, plats soignés,...

Bonne qualité des produits, plats soignés, un très bon service

Kim
Beoordeeld op: 28/03/2024
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Mogelijks zijn het zeer recent nieuwe uitbaters...

Mogelijks zijn het zeer recent nieuwe uitbaters? Maar wat Notos betreft tartte dit gisteren alle verbeelding! En we hadden vertrouwd op de Gault Millau score van 13.5/20…. We waren ook met een restaurant-uitbater in ons gezelschap, met veel kennis en ervaring. Een beperkte bloemlezing: 3 mensen in de zaal : 2 die helemaal niets doen, geen werk zien, niets opnemen, niets opvolgen, lege glazen negeren, geen bestelling opnemen en zelfs geen begroeting 1 van de 3 mensen in de zaal : 4e shift pas : kende geen enkele wijn op de kaart, kon geen enkele wijn uitleggen en toen we 2 flessen uitkozen was het antwoord ‘ja maar die weet ik niet staan, ik heb die nog nergens gezien’ en wees hij naar de wijnen ‘die hij wel wist staan’ dat we die maar moesten nemen. Uiteindelijk van ellende zijn we zelf gaan zoeken op de muur met de wijnen, achterin het pand. Kende geen enkele aperitief, moest aan de open bar elke fles individueel bestuderen om het juiste te vinden Geen enkele professionele aansturing in de zaal, niemand met kennis of inzicht in het roulement van een horeca zaak Zeer lang wachten (en toen wij aankwamen waren we nog maar de 3e tafel) om iets te mogen bestellen 3 sneetjes brood op een koffieschoteltje voor 4 personen Herhaaldelijk moeten dezelfde vraag stellen (water, brood,…) Kende de gerechten op de kaart niet Bediening aan tafel : kwam zonder enige uitleg van het hapje tot de gerechten : de jongedame kwam ‘de la viande’ brengen, toen we vroegen welk gerecht dit was zei ze ‘ik weet het niet’ en ook niet voor wie dit gerecht was. Geen enkel gerecht leek in de verste verte op wat op hun website staat : de gerechten waren van matige kwaliteit, niet mooi gedresseerd noch verzorgd en niet speciaal lekker ook. Wijn schenken : werd volop gemorst (en niet opgekuist) Hij vroeg ons zelf onze rekening na te kijken want hij ‘was niet zeker of alles juist ingetikt was’ Tenzij natuurlijk net die avond iedereen (de keuken inclusief) een interim was op dag 1….

Sylvie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays - 29ème édition
Beoordeeld op: 25/03/2024
Sylvie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Dommage que le service ne soit pas à la hauteur...

Dommage que le service ne soit pas à la hauteur de la qualité des plats, difficulté de commander les boissons et d'être conseillé utilement. Quel dommage car les plats étaient très bons.

Sylvie
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays - 29ème édition
Beoordeeld op: 24/03/2024
Sylvie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Le service laisse à désirer. Il est difficile...

Le service laisse à désirer. Il est difficile d'avoir la boisson en même temps que le repas. Manger et terminer le plat sans la boisson, ce n'est pas normal...

Beatrice
Beoordeeld op: 24/03/2024
Beatrice beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Best food ever!...

Best food ever!

Eveline
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays - 29ème édition
Beoordeeld op: 23/03/2024

Nourriture agréable. Questionnaire très limit...

Nourriture agréable. Questionnaire très limitatif. J'y suis allee seule. Restaurant grec d'e qualité mais pas meilleur que beaucoup d'autres. Certainement pas gastronomique.

Lilli
Beoordeeld op: 23/03/2024

Service was super slow and unprofessional,...

Service was super slow and unprofessional, as if the staff was randomly picked from the street.

Anne
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays - 29ème édition
Beoordeeld op: 20/03/2024
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Endroit agréable et très bonne cuisine, non...

Endroit agréable et très bonne cuisine, non formatée.

Alle beoordelingen van dit restaurant