Beoordelingen van Elfde Gebod Cathedral

315 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
315 beoordelingen
datum score
sandra v.
Beoordeeld op: 10/06/2024
sandra v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige sfeer. Lekkere opzwepende muziek...

Gezellige sfeer. Lekkere opzwepende muziek en fijne bediening!

John V.
Beoordeeld op: 09/06/2024
John V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goed eten, goeie bediening en leuke life...

Zeer goed eten, goeie bediening en leuke life muziek

Dennis
Beoordeeld op: 08/06/2024
Dennis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

We arrived and then were moved to a ridiculous...

We arrived and then were moved to a ridiculous table upstairs, no other option so we left. Awful.

Kristel
Beoordeeld op: 02/06/2024
Kristel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Superle...

Superle

Bernd
Beoordeeld op: 02/06/2024
Bernd beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Surprising interior, good service, good food...

Surprising interior, good service, good food (spare ribs). Great live music “Despacito” and other songs on 1 June 2024!

Bernd
Beoordeeld op: 02/06/2024
Bernd beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Surprising interior, good service, good food...

Surprising interior, good service, good food (spare ribs). Great live music “Despacito” and other songs on 1 June 2024!

Frauke R.
Beoordeeld op: 02/06/2024
Frauke R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Essen gut, DJ super!!...

Essen gut, DJ super!!

Kenton
Beoordeeld op: 30/05/2024
Kenton beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Quirky setting with great food & service....

Quirky setting with great food & service.

Maurizio P.
Beoordeeld op: 27/05/2024
Maurizio P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

quaint and unique restaurant right under the...

quaint and unique restaurant right under the Antwerp Cathedral. nice evening with live music, great food and nice atmosphere. Reservation recommended because it is truly required.

Anita D.
Beoordeeld op: 27/05/2024
Anita D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Super gezellige sfeer, lief personeel én echt...

Super gezellige sfeer, lief personeel én echt zo heerlijk stoofvlees gegeten!!! Bovendien met live muziek en deze ambiance is het niet gauw te evenaren! Fijne avond gehad! Genieten!

datum score