Beoordelingen van Bistro Het Zwart Huis

170 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
170 beoordelingen
datum score
Luc
Beoordeeld op: 22/07/2024
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Tagliatelle met bloemsaus. Hoofdger garnaalkrok...

Tagliatelle met bloemsaus. Hoofdger garnaalkroketten niet vers gemaakt en zwarte korstjes, een potje frieten 1 pers voor€4,95. Filet mignon heel klein. (€30)Cuisson bien cuit ipv bleu. Steak tartaar zonder groenten. Dit alles met 2 cons pp voor de prijs van €150! Wel 2 Chimay gratis ter compensatie van de cuisson. Bediening was vriendelijk en correct. Als Bruggeling ben ik beschaamd in hun plaats. Anne Van Damme

William C.
Beoordeeld op: 29/06/2024
William C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Great food and service in a cozy and fun atmosp...

Great food and service in a cozy and fun atmosphere.

Georges G.
Beoordeeld op: 24/06/2024
Georges G. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Superbe endroit en plein centre de Bruges 1...

Superbe endroit en plein centre de Bruges 1 steack de Kangourou top Avec 1 bon Cotes du Rhône et une chouette progra musicale , l’âme de Yannick est toujours là

Guido Z.
Beoordeeld op: 23/06/2024
Guido Z. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Was chill avondje. Aardig personeel en lekker...

Was chill avondje. Aardig personeel en lekker eten. Wel weinig vlees in de Vlaamse stoverij.

Fausto F.
Beoordeeld op: 22/06/2024
Fausto F. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

I like food. The service staff was courteous....

I like food. The service staff was courteous.

Marja V.
Beoordeeld op: 21/06/2024
Marja V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Prettige, rustige bediening. Eten heel erg...

Prettige, rustige bediening. Eten heel erg lekker en van goede kwaliteit. Mijn poke bowl had een pietsje warmer gekund, maar was verder heerlijk.

Anouk
Beoordeeld op: 20/06/2024
Anouk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Eten was matig. Vrij droog stoofvlees en de...

Eten was matig. Vrij droog stoofvlees en de patat was meelderig.

Ann
Beoordeeld op: 20/06/2024
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

goede reservatietool lekker gegeten was wel...

goede reservatietool lekker gegeten was wel een beetje koud binnen (tocht van openstaande deur) en interieur is wat afgeleefd... (wel mooie kaders :-) en propere toiletten!) muziek stond ook luid genoeg aperitiefhapjes lieten op zich wachten wel vriendelijke bediening!

Hans C.
Beoordeeld op: 10/06/2024
Hans C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

vriendelijke ontvangst. geen hapjes bij de...

vriendelijke ontvangst. geen hapjes bij de aperitief. verplicht om saus te bestellen bij de filet mignon. HIer wordt een supplement voor aangerekend. cappucino stond op het menu hoewel mijn zei dat er geen verkrijgbaar was. op zich was het eten wel ok

Hans C.
Beoordeeld op: 10/06/2024
Hans C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

vriendelijke ontvangst. geen hapjes bij de...

vriendelijke ontvangst. geen hapjes bij de aperitief. verplicht om saus te bestellen bij de filet mignon. HIer wordt een supplement voor aangerekend. cappucino stond op het menu hoewel mijn zei dat er geen verkrijgbaar was. op zich was het eten wel ok

datum score