google map
Budget

Restaurants in Brugge

Brugge, het Venetië van het Noorden met tal van heerlijke restaurants

Brugge, ook wel het Venetië van het noorden genoemd, verwijzend naar de vele bruggen en kanaaltjes, ligt slechts op een 15-tal km van de Belgische kust. De stad is makkelijk bereikbaar met de trein, via de haven van Zeebrugge of Oostende of via de luchthaven van Oostende.

Brugge is een aangename wandel- en winkelstad. De bekende Steenstraat is gelegen tussen de markt en de verschillende stadspoorten.

De winkelstraten, de trendy hotels en de erg gezellige restaurants lokken dagelijks heel wat volk. De middeleeuwse uitstraling van Brugge, in combinatie met de vele musea, kerken en monumenten maken het Brugse landschap uniek.

Het ruime aanbod aan restaurants, die veelal centraal of vlak in het historische centrum liggen, vormen de ideale uitvalsbasis om Brugge te ontdekken met paard en koets, te voet of via een boottocht op de Brugse Reien.

Brugge vormt met zijn ruime aanbod aan leuke restaurants de perfecte locatie voor de zakenreiziger, families met kinderen of toeristen die een romantisch verblijf, een gastronomisch weekendje of een culturele citytrip willen boeken.

Plaatsen die zeker een bezoekje waard zijn: het Minnewater, het Groeningemuseum, het Memlingmuseum, het Begijnhof, ….

Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Brugge tegen de beste prijzen. Heel wat Brugse restaurants kunt u ook online reserveren!