Beoordelingen van Restaurant Cédric

138 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
138 beoordelingen
datum score
Luc
Beoordeeld op: 20/07/2024
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne ontvangst eten en wijnen waren van top...

Fijne ontvangst eten en wijnen waren van top niveau. Fijne bediening.

Pascale
Beoordeeld op: 19/07/2024
Pascale beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Vlees en vis beide veel te gaar en droog. De...

Vlees en vis beide veel te gaar en droog. De versheid van de vis was ook twijfelachtig. Nee, Cédric was ooit heel goed maar dat is lang geleden. Voorlopig slaan we dit restaurant over.

Herlinda
Beoordeeld op: 18/07/2024
Herlinda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Verzorgd en zeer lekker...

Verzorgd en zeer lekker

Luc
Beoordeeld op: 15/07/2024
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zoals gewoonlijk vlotte en vriendelijke service...

Zoals gewoonlijk vlotte en vriendelijke service en kwaliteitsvol genoten van de heerlijke gerechten.

Pol
Beoordeeld op: 15/07/2024
Pol beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Service de grande qualité et plats exellents...

Service de grande qualité et plats exellents

Dirk
Beoordeeld op: 08/07/2024
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

top beleving, zeer lekker gegeten en zeer vrien...

top beleving, zeer lekker gegeten en zeer vriendelijk

Annick
Beoordeeld op: 08/07/2024
Annick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was weer goed van eten. We moesten wel...

Het was weer goed van eten. We moesten wel iets langer wachten tussen VG en hoofdgerecht maar het was wel heel druk en iedereen ook op verschillende tijdstippen.

Herman
Beoordeeld op: 23/06/2024
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

correcte bediening warme ontvangst lekker...

correcte bediening warme ontvangst lekker eten klassieke keuken met fijne bereiding van verse ingrediënten Knokse prijszetting voor kleine porties zeker de hoofdschotel

Richard
Beoordeeld op: 03/06/2024
Richard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Aantrekkelijk Cedric menu. Perfect ontvangst...

Aantrekkelijk Cedric menu. Perfect ontvangst en volste bediening

Marc
Beoordeeld op: 03/06/2024
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Hebben een lekker bord gekregen...

Hebben een lekker bord gekregen

datum score