Beoordelingen van Zita

298 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
298 beoordelingen
datum score
Anne-Marie
Beoordeeld op: 21/07/2024
Anne-Marie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer vriendelijke bediening lekker eten kwalite...

Zeer vriendelijke bediening lekker eten kwaliteit van eten goed

Flore W.
Beoordeeld op: 15/07/2024
Flore W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was lekker en mooie presentatie. Prachtig,...

Eten was lekker en mooie presentatie. Prachtig, ruim en toch intiem terras in het groen. Geen last van de steenweg. . Bediening heel vriendelijk, we mochten zelfs blijven zitten met ons vier nadat het restaurant sloot!

Ann
Beoordeeld op: 28/06/2024
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd heerlijk eten , heel vriendelijke bedien...

Altijd heerlijk eten , heel vriendelijke bediening. Het terras en het zonnetje geven een echt vakantiegevoel erbovenop .

Patrick
Beoordeeld op: 28/06/2024
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Zeer rustige en aangename tuin om te vertoeven...

Zeer rustige en aangename tuin om te vertoeven ; het eten was super en de bediening prima.

George
Beoordeeld op: 28/06/2024
George beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

The service was extremely polite and profession...

The service was extremely polite and professional and the seafood and fish was excellent. Eating outside, in the terrace was a very nice experience

ria
Beoordeeld op: 24/06/2024
ria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

ja, we komen terug...

ja, we komen terug

John
Beoordeeld op: 13/06/2024
John beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Prima! Lekker eten (meze en risotto funghi)...

Prima! Lekker eten (meze en risotto funghi) en zeer vriendelijke bediening...

Paul
Beoordeeld op: 10/06/2024
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mooi terras!...

Mooi terras!

koen
Beoordeeld op: 10/06/2024
koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit was zéér correct. Kader en...

Prijs/kwaliteit was zéér correct. Kader en sfeer was goed. Bediening (net een nieuwe ober) was wat stuntelig, maar iedereen moet het leren. Voor ons zeker een terugkeer adres.

Brigitte
Beoordeeld op: 08/06/2024
Brigitte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten en bediening was zeker ok. Alleen jammer...

Eten en bediening was zeker ok. Alleen jammer dat we helemaal alleen in het restaurant zaten. Buiten nog 1 tafel buiten niemand. Daardoor gaf het en heel kil aanvoelen.

datum score