Beoordelingen van Zappaz

117 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
117 beoordelingen
datum score
Jacqueline
Beoordeeld op: 20/07/2024
Jacqueline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wijn was niet ok Verhouding prijs kwaliteit...

Wijn was niet ok Verhouding prijs kwaliteit niet ok

Tine
Beoordeeld op: 12/07/2024
Tine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ongelofelijk vele en lekkere hapjes. Ver het...

Ongelofelijk vele en lekkere hapjes. Ver het enige restaurant met veel punten waar ik nog met mijn ouders, bourgondische negentigers, kan gaan eten want zulk een waaier van smaken, en toch kom je niet overeten van tafel. ouwe getrouwe zoals de foie gras op limoen, verrassende nieuwigheden zoals het sushi-geïnspireerde hapje ...

Sofie
Beoordeeld op: 12/07/2024
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

één van mijn favoriete (sterren)restaurants...

één van mijn favoriete (sterren)restaurants dat steeds blijft innoveren. topper! Bovendien nog één van de weinige plaatsen in Leuven waar je 's middags nog een businessluch kan inplannen.

jaak
Beoordeeld op: 12/07/2024
jaak beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer creatieve en lekkere keuken. De perfectie...

Zeer creatieve en lekkere keuken. De perfectie ! Wanneer een Michelinster ? Bedankt voor alles. Met vriendelijke groet en dito achting. Jaak Dejonghe - Sterrebeek.

Koen V.
Beoordeeld op: 08/07/2024
Koen V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een verborgen parel! Bediening met diepe kennis...

Een verborgen parel! Bediening met diepe kennis, joviaal en correct. Superieure smaak ervaringen.

Enid
Beoordeeld op: 21/06/2024

Heel lekkere en onverwachte smaakcombinaties....

Heel lekkere en onverwachte smaakcombinaties. Er zaten een paar smaakbommetjes tussen. En niet alleen

Koen
Beoordeeld op: 16/06/2024
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekkere en verfijnde keuken. Gebracht en toege...

Lekkere en verfijnde keuken. Gebracht en toegelicht door een erg enthousiast team met oog voor detail.

Geert
Beoordeeld op: 16/06/2024
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zoals gewoonlijk : zalig...

Zoals gewoonlijk : zalig

Nigel
Beoordeeld op: 02/06/2024
Nigel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Great food and atmosphere. Staff were great. Ev...

Great food and atmosphere. Staff were great. Everything was cooked to perfection, except the ravioli which was undercooked.

Danielle
Beoordeeld op: 01/06/2024
Danielle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Fijne hapjes en lekkere wijnen. prijs- kwalitei...

Fijne hapjes en lekkere wijnen. prijs- kwaliteit: toch iets te duur

datum score