Beoordelingen van Le 54

47 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
47 beoordelingen
datum score
Sammie
Beoordeeld op: 18/06/2024
Sammie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Cuisine raffinée. Recherche originale d'allier...

Cuisine raffinée. Recherche originale d'allier différent goûts et textures alimentaires

MIEKE
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édtition Étoilée 2024
Beoordeeld op: 17/06/2024
MIEKE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Niet helemaal tevreden. Niets werd geïnformeerd...

Niet helemaal tevreden. Niets werd geïnformeerd. Hadden doorgegeven één persoon eet geen vis, het eerste wat we krijgen als aperitief hapje.. beiden tonijn. Naar mijn mening veel te weinig gevuld coupke Champagne voor zijn prijs :-( Ik denk dat ze ervan uit gaan dat iedereen een fles wijn drinkt, niet de vraag gesteld geweest van liever een glas? Het eten op zich was lekker, het kaasbord Super!

Jean-Paul
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édtition Étoilée 2024
Beoordeeld op: 15/06/2024
Jean-Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Verfijnde gerechten in een mooi kader. Dit...

Verfijnde gerechten in een mooi kader. Dit hadden we niet verwacht. Een aanrader.

Michel
Beoordeeld op: 06/06/2024
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Tout était parfait, le conseil pour le choix...

Tout était parfait, le conseil pour le choix du vin, les plats étaient superbes, autant pour le dressage que gustativement. Un petit plus encore, si besoin est, pour le dessert, une tarte au citron meringué revisitée. Une très agréable soirée pour nos 39 ans de mariage. Je recommande vivement "Le 54".

Michel
Beoordeeld op: 06/06/2024
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Tout était parfait, le conseil pour le choix...

Tout était parfait, le conseil pour le choix du vin, les plats étaient superbes, autant pour le dressage que gustativement. Un petit plus encore, si besoin est, pour le dessert, une tarte au citron meringué revisitée. Une très agréable soirée pour nos 39 ans de mariage. Je recommande vivement "Le 54".

Hervé
Beoordeeld op: 07/05/2024
Hervé beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Toujours un plaisir de venir déguster le menu...

Toujours un plaisir de venir déguster le menu présenté au 54, service impeccable.

Xavier
Beoordeeld op: 29/04/2024
Xavier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

LA qualité des plats étaient de très bonne...

LA qualité des plats étaient de très bonne facture, les produits utilisés tous très nobles et pas courant, le service très professionnel et qualitatif.nous trouvons pour aller régulièrement dans des gastros que les quantités des plats étaient vmt faibles, le reproche principal est aussi les températures des plats qui sont arrivés souvent tièdes et le rapport qualité prix est vmt disproportionné....

Danièle
Beoordeeld op: 08/04/2024
Danièle beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Beau et bon menu ,cuisine bien métrisée ,plats...

Beau et bon menu ,cuisine bien métrisée ,plats bien présentés, donnant l'eau à la bouche ! avec à la clé pas mal de renseignements, sur les produits. Bon sommelier ; un grand choix de vins et découvertes viticoles ,beau voyage virtuel . Dommage le peu de monde ! et merci .

Heidi
Beoordeeld op: 02/04/2024
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super service. Vriendelijk onthaal en bediening...

Super service. Vriendelijk onthaal en bediening. De gerechten waren delicieus.

Marie-Cécile
Beoordeeld op: 02/04/2024
Marie-Cécile beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Service agréable, cuisine délicieuse accords...

Service agréable, cuisine délicieuse accords mets-vins super

datum score