google map
Budget
Les Terrasses de L'Ecluse
5100 JAMBES Brasserie
13/20 Gault&Millau
9.1
126 Lugar Del Geo
5100 JAMBES Belgische, Brasserie, Ontbijt, Visgerechten, Fondue, Glutenvrije, Marktaanbod, Vleesgerechten, Mediterrane, Pasta, Salades, Savoyarde, Spaanse, Tapas, Tea-room, Wafels
8.8
Black to 80'
€ 0.0
Brasserie Le Bovesse
5100 JAMBES Brasserie, Franse
7.8
Les Terrasses De L'ecluse
13/20 Gault&Millau
Brasserie
13/20 Gault&Millau
126 Lugar Del Geo
Belgische, Brasserie, Ontbijt, Visgerechten, Fondue, Glutenvrije, Marktaanbod, Vleesgerechten, Mediterrane, Pasta, Salades, Savoyarde, Spaanse, Tapas, Tea-room, Wafels

Namen, de hoofdstad van Wallonië

Namen is gelegen aan de voet van de Ardennen en is bekend van haar prachtige citadel met uitzicht op de stad. Namen heeft heel wat te bieden op het vlak van gastronomie, toerisme en cultuur.

Enkele bezienswaardigheden in Namen:

- De Citadel
- Het Casino van Namen
- Het Groesbeeck de Croix-museum
- Het Félicien Rops-museum
- Het Musée Provincial des Arts Anciens du Namurois - Trésor d'Oignies (TreM.a)

Doe eens een gastronomische tussenstop in één van de vele restaurants, bistro’s of brasserieën in de binnenstad. U houdt van Aziatische, Griekse of Franse gastronomie? Wat uw voorkeur ook is, aarzel niet om een kijkje te nemen op de menukaarten van de diverse restaurants, die doorgaans heel gevarieerde menu’s aanbieden.

In Namen vindt u heel wat uitmuntende restaurants, gastronomisch of goedkoop, volgens uw humeur van de dag!

Resto.be biedt u een ruime selectie leuke restaurants in Namen, tegen de beste prijzen. U kunt ook heel wat restaurants in Namen online reserveren.