Beoordelingen van Boothuys

219 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
219 beoordelingen
datum score
Annemie M.
Beoordeeld op: 24/06/2024
Annemie M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Super lekker eten en vriendelijke bediening!...

Super lekker eten en vriendelijke bediening! Heel aangenaam vertoeven! Enige moeilijkere is parking vinden.

Kristel
Beoordeeld op: 24/06/2024
Kristel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Heel verzorgd en lekker eten op een prachtige...

Heel verzorgd en lekker eten op een prachtige locatie! Een aanrader!

Diana
Beoordeeld op: 24/06/2024
Diana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker. Vriendelijke bediening....

Het eten was lekker. Vriendelijke bediening. Wij hadden ook een fijne ronde tafel voor 5 personen.

Nadine
Beoordeeld op: 23/06/2024

Snelle, vriendelijke bediending. Misschien...

Snelle, vriendelijke bediending. Misschien de glazen iets langer op de tafel laten staan. Verder top hoor

Dirk
Beoordeeld op: 23/06/2024
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles was tot in de puntjes verzorgd...

Alles was tot in de puntjes verzorgd

Sammy
Beoordeeld op: 22/06/2024
Sammy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer vriendelijke bediening, personeel dat...

Zeer vriendelijke bediening, personeel dat weet wat er allemaal te verkrijgen is in de gezellige zaak.

Paul
Beoordeeld op: 20/06/2024
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekkere gerechten, vriendelijke bediening....

Zeer lekkere gerechten, vriendelijke bediening.

Wendy
Beoordeeld op: 17/06/2024
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Vriendelijke bediening en super lekker eten....

Vriendelijke bediening en super lekker eten. Gezellig aan het water een echte aanrader!

Isabelle
Beoordeeld op: 17/06/2024
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Steeds super lekker gegeten en TOP service...

Steeds super lekker gegeten en TOP service gekregen!

Miranda
Beoordeeld op: 17/06/2024
Miranda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

het eten was super lekker! De service ook zeer...

het eten was super lekker! De service ook zeer vriendelijk maar we wilden nog een dessert bestellen, kregen de kaart om te kiezen maar er kwam niemand meer terug om onze keuze op te nemen. Na bijna 1 uur wachten hebben we dan maar de rekening gevraagd omdat we moesten doorgaan. Spijtig!

datum score