Beoordelingen van Boothuys

246 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
246 beoordelingen
datum score
Jacqueline
Beoordeeld op: 22/07/2024
Jacqueline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We kregen een prachtige plek aan het water,...

We kregen een prachtige plek aan het water, waar we konden genieten van een heerlijke maaltijd met kraakverse ingrediënten. We werden heel vriendelijk en correct bediend. We hebben met volle teugen genoten.

Dirk
Beoordeeld op: 22/07/2024
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Boothuys blijft een leuke locatie bij mooi...

Boothuys blijft een leuke locatie bij mooi weer. De mosselen waren prima qua garing en smaak. Nadeel : ondanks reservatie was de tafel pas een stuk later vrij dan voorzien, waardoor je lang moest wachten in de bar. Op zich niet erg op een vrijdag avond, maar eigenlijk hoort dat niet voor te vallen.

Stephanie
Beoordeeld op: 21/07/2024
Stephanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Te lang moeten wachten op eten. Eten zelf was...

Te lang moeten wachten op eten. Eten zelf was ok, niets uitmuntend. Gewoon ok. Bediening was wel echt top!

chantal
Beoordeeld op: 20/07/2024
chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Alles ok , gezellig zitten , thaise mosselen...

Alles ok , gezellig zitten , thaise mosselen heel lekker maar niet thais :-) …………………………………………

Hilde
Beoordeeld op: 20/07/2024
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

fijne locatie bij mooi zomerweer en bovendien...

fijne locatie bij mooi zomerweer en bovendien was het eten echt lekker. Vriendelijke bediening.

Koen
Beoordeeld op: 15/07/2024
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goede plaats buiten, vriendelijke bediening...

Goede plaats buiten, vriendelijke bediening en lekker gegeten

Sigrid
Beoordeeld op: 14/07/2024
Sigrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lang wachten, steak was niet goed gebakken,...

Lang wachten, steak was niet goed gebakken, stoofvlees was heel veel saus in soepbord, wel heel vriendelijk personeel

Greet
Beoordeeld op: 13/07/2024
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie locatie, lekker eten, goede bediening...

Mooie locatie, lekker eten, goede bediening

Martine
Beoordeeld op: 13/07/2024
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk , vlotte bediening...

Vriendelijk , vlotte bediening

Nancy
Beoordeeld op: 13/07/2024
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lieve Chantal, Wat een fantastische zaak aan...

Lieve Chantal, Wat een fantastische zaak aan het water in Zandhoven.Geweldig decor en super lekker eten! Jullie hebben van mijn verjaardag een mooie herinnering gemaakt ❤️

datum score