Beoordelingen van 't Russelt By Jarne

77 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
77 beoordelingen
datum score
MILLY
Beoordeeld op: 09/04/2024
MILLY beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker en gezellig en vlotte bediening...

lekker en gezellig en vlotte bediening

Pierrot
Beoordeeld op: 02/04/2024
Pierrot beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Was correct...

Was correct

Dominique D.
Beoordeeld op: 01/04/2024

P...

P

filip
Beoordeeld op: 01/04/2024
filip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker gegeten.goede bediening...

zeer lekker gegeten.goede bediening

Bea
Beoordeeld op: 31/03/2024
Bea beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben circa 1,5u moeten wachten op ons...

We hebben circa 1,5u moeten wachten op ons hoofdgerecht. We hebben zelf moeten vragen waarom het zo lang duurde. Dan kregen we het antwoord dat er iets met de oven was. Alle begrip voor dat dit kan gebeuren maar informeer de klanten dan. Wat dan wel vreemd was, waren de mensen die later toegekomen waren dan wij, wel hun hoofdgerecht kregen. We begrepen er niets van.

alex j.
Beoordeeld op: 28/03/2024
alex j. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

alles was lekker, maar echt alles. heel vriend...

alles was lekker, maar echt alles. heel vriendelijke en snelle service, enkel jammer dat er geen boter meer op de tafel stond, dit was echt een meerwaarde bij de lekkere broodjes

Jasmien
Beoordeeld op: 27/03/2024
Jasmien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Zeer malse ribbetjes! Ook de Sabayon was overh...

Zeer malse ribbetjes! Ook de Sabayon was overheerlijk!

Miranda
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays - 29ème édition
Beoordeeld op: 25/03/2024
Miranda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ik zou 't Russelt willen aanraden dat als zij...

Ik zou 't Russelt willen aanraden dat als zij niet achter het concept van de Restodays staan zij daar best mee stoppen. Het begint al bij aankomst in de zaak waar de gastvrouw hardop roept : " ja, 't is van Restodays ''. De jassen worden niet aangenomen terwijl dat met andere klanten wel gebeurde. Met de hapjes, voorgerecht en tussengerecht was alles in orde. Klein maar fijn , niets mis mee. Het hoofdgerecht (€ 38 volgens de kaart) was echter qua portie echt minimalistisch, een heel klein stukje varkensgebraad met 4 kleine tomaatjes en één asperge in stukjes, zonder aardappelgerechtje. Krielaardappeltjes stonden nochtans normaal op het menu. Maar toen we hierover verhaal wilden halen bij de gastvrouw wimpelde deze onze klacht weg en vertelde ze dat het menu steevast zonder wordt geserveerd. Navraag bij de wel vriendelijke kelner bleek dat zij de aardappeltjes 'vergeten' te serveren waren en bood ons een koffie ter compensatie aan. het minste dat ze konden doen, maar weg was de sfeer. Daarna werd er ijs geserveerd, vervolgens kwam de chocoladesaus, en nog wat later de slagroom zodat het uiteindelijk toch een dame blanche werd. We zouden er ons anders nog niet zo erg aan gestoord hebben maar alles bij mekaar zitten we toch met het gevoel : hier zien ze ons niet meer . Ondanks dat het eten wel lekker was, was het de prijs qua portie absoluut niet waard. Willen ze compenseren voor de lagere prijs van de Restodays ? Een gemiste kans om hun zaak te promoten, integendeel heb er tegen onze vrienden en kennissen geen goed woord voor over. Erg jammer...

Kristina
Beoordeeld op: 25/03/2024
Kristina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel gezellig, en lekker gegeten!...

Heel gezellig, en lekker gegeten!

Patrick
Beoordeeld op: 18/03/2024
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was top ,lekker, verzorgd vriendelijk,...

Alles was top ,lekker, verzorgd vriendelijk, wij keren graag nog eens terug naar Trusselt ,top

datum score