google map
Budget
Theatro
2800 MECHELEN Belgisch-Franse, Brasserie
7.5
Zorba Mechelen
2800 MECHELEN Belgisch-Franse
8.9
Huis Van Hoof
2800 MECHELEN Belgische, Belgisch-Franse, Gastronomische, Mosselen, Seizoensgebonden
9.0
Nero Bianco Mechelen
2800 MECHELEN Italiaanse
7.5
De Neus
2811 HOMBEEK Belgische, Bistro, Brasserie, Franse
7.9
Passade
2800 MECHELEN Belgisch-Franse, Vlaamse, Vleesgerechten, Visgerechten, Vegetarische
8.9
Ember
2800 MECHELEN Belgisch-Franse, Gastronomische
12/20 Gault&Millau
9.3
Foody Mechelen
2800 MECHELEN Continentale - Europese
Cosma Foodhouse
2800 MECHELEN Belgische, Franse, Mediterrane
12/20 Gault&Millau
9.1
Restaurant Baron
2811 HOMBEEK Belgisch-Franse, Gastronomische
9.3
Ouwen Dok (Van der Valk Hotel Mechelen)
2800 MECHELEN Belgisch-Franse, Ontbijt, Buffet, Burger, Wild, Kipgerechten, Continentale - Europese, Schaaldieren, Paling, Visgerechten, Vlaamse, Franse, Marktaanbod, Vleesgerechten, Mediterrane, Mosselen, Oesters, Pasta, Streekgebonden, Salades, Seizoensgebonden, Tapas, Traditionele, Veganistisch, Vegetarische
9.1
Carlton
2800 MECHELEN Belgisch-Franse, Wild, Schaaldieren, Visgerechten, Franse, Gastronomische, Marktaanbod, Vleesgerechten, Mosselen, Oesters, Seizoensgebonden
9.1
Theatro
Belgisch-Franse, Brasserie
Huis Van Hoof
Belgische, Belgisch-Franse, Gastronomische, Mosselen, Seizoensgebonden
De Neus
Belgische, Bistro, Brasserie, Franse
Passade
Belgisch-Franse, Vlaamse, Vleesgerechten, Visgerechten, Vegetarische
Ember
12/20 Gault&Millau
Belgisch-Franse, Gastronomische
12/20 Gault&Millau
Foody Mechelen
Continentale - Europese
Cosma Foodhouse
12/20 Gault&Millau
Belgische, Franse, Mediterrane
12/20 Gault&Millau
Restaurant Baron
Belgisch-Franse, Gastronomische
Ouwen Dok (van Der Valk Hotel Mechelen)
Belgisch-Franse, Ontbijt, Buffet, Burger, Wild, Kipgerechten, Continentale - Europese, Schaaldieren, Paling, Visgerechten, Vlaamse, Franse, Marktaanbod, Vleesgerechten, Mediterrane, Mosselen, Oesters, Pasta, Streekgebonden, Salades, Seizoensgebonden, Tapas, Traditionele, Veganistisch, Vegetarische
Carlton
Belgisch-Franse, Wild, Schaaldieren, Visgerechten, Franse, Gastronomische, Marktaanbod, Vleesgerechten, Mosselen, Oesters, Seizoensgebonden

Mechelen

Mechelen is de tweede grootste stad van de provincie Antwerpen. Mechelen ligt centraal tussen de steden Antwerpen en Brussel, aan de rivier de Dijle.

Mechelen heeft enorm veel culturele trekpleisters waaronder Het Groot Begijnhof, de Sint-Romboutstoren en het Belfort, allen hebben ze een plekje op de UNESCO-lijst van Werelderfgoed.

Mechelen biedt ook een ruime keuze aan kunst, van “klassiekere” kunstwerken in de verschillende kunstgalerijen tot minder alledaagse “kunst” in het speelgoedmuseum, het horlogeriemuseum of de beiaardschool.

Ben je toe aan een snelle hap, een lekker drankje of een romantisch diner? Mechelen kent tal van lekkere adresjes. Begeef je naar de korenmarkt, de grote markt, de stationsbuurt…en ontdek de mechelse gastronomie in één van de vele restaurants.

Liever iets actiever? In en net buiten de stad kan je ook fietsen, wandelen en shoppen. Mechelen biedt een groot aantal fiets- en wandelroutes aan, in de stad of meer in de natuur, aan jou de keuze.

Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Mechelen tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.be een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Mechelen online boeken!