google map
Budget
Friends
9300 AALST Belgische, Ontbijt
9.4
Restaurant Cloche
9308 HOFSTADE Belgisch-Franse
13.5/20 Gault&Millau
9.0
Bistro Korboo
9300 AALST Bistro, Wijnbar
9.2
Gerstenhof
9320 EREMBODEGEM Belgische, Brasserie, Ijssalon
9.1
Ichiban
9300 AALST Fusion, Japanse
8.6
De Goeie Gasten
9300 AALST Marktaanbod, Streekgebonden
9.3
Limoncello
9300 AALST Grill, Italiaanse, Pizza
9.0
Friends
Belgische, Ontbijt
Restaurant Cloche
13.5/20 Gault&Millau
Belgisch-Franse
13.5/20 Gault&Millau
Gerstenhof
Belgische, Brasserie, Ijssalon
Ichiban
Fusion, Japanse
De Goeie Gasten
Marktaanbod, Streekgebonden
Limoncello
Grill, Italiaanse, Pizza

Aalst

Het Oost-Vlaamse Aalst, ook wel dé Carnavalstad genoemd, is gelegen aan de rivier de Dender. De stad heeft heel wat te bieden en is zeker een bezoekje waard!

Het jaarlijkse Carnavalfeest begint steeds op de zondag voor Aswoensdag en duurt drie dagen lang. Op zondag kunt u de grote carnavalstoet gaan bewonderen, met meer dan 200 praalwagens.

Verder staat de stad bekend voor de hop– en uienteelt, twee streekproducten waar men in de Aalsterse restaurants graag gebruik van maakt. De bijnaam van de Aalstenaars is dan ook niet voor niets ‘de ajuinen’.

Om cultuur op te snuiven kunt u ook terecht in Aalst. Zo zijn er de vele prachtige kerken, het begijnhof, het Schepenhuis met het belfort, de beurs van Amsterdam en het Kasteel Terlinden. Verkiest u echter de buitenlucht en de mooie natuur? Ga dan voor één van de vele fietstochten door Aalst! Een voorbeeld is de hoppetocht, die u langs de rijkste hopstreken van Europa stuurt.

Tijdens de zomermaanden tenslotte kunt u elke maandagavond genieten van de parkconcerten of van een van de vele leuke terrasjes in Aalst.

Resto.be biedt u een ruime keuze aan Aalsterse restaurants tegen de beste prijzen. U kunt ook heel wat restaurants in Aalst online boeken!