google map
Budget
Renaissance Restaurant
2000 ANTWERPEN-CENTRUM Italiaanse
8.7
Ristorante Pizzeria Nicoletta
2000 ANTWERPEN-CENTRUM Italiaanse, Mediterrane, Pasta, Pizza
9.1
Bar Riga
2000 ANTWERPEN-CENTRUM Ontbijt, Visgerechten, Italiaanse, Marktaanbod, Vleesgerechten, Mediterrane, Pasta, Seizoensgebonden, Vegetarische
8.9
Jacomo
2000 ANTWERPEN-CENTRUM Bistro, Bistronomie, Brasserie, Gastronomische, Internationale, Italiaanse, Marktaanbod, Pasta, Pizza, Tapas, Vegetarische, Wijnbar
8.2
De Sinjoor
2000 ANTWERPEN-CENTRUM Belgische, Italiaanse
8.8
Tandoori Pasta
2000 ANTWERPEN-CENTRUM Visgerechten, Indische, Italiaanse, Marktaanbod, Vleesgerechten, Pasta, Pizza, Vegetarische
8.8
Nuova Era
2000 ANTWERPEN-CENTRUM Italiaanse, Pasta, Pizza
9.1
Ristorante Pizzeria Nicoletta
Italiaanse, Mediterrane, Pasta, Pizza
Bar Riga
Ontbijt, Visgerechten, Italiaanse, Marktaanbod, Vleesgerechten, Mediterrane, Pasta, Seizoensgebonden, Vegetarische
Jacomo
Bistro, Bistronomie, Brasserie, Gastronomische, Internationale, Italiaanse, Marktaanbod, Pasta, Pizza, Tapas, Vegetarische, Wijnbar
Tandoori Pasta
Visgerechten, Indische, Italiaanse, Marktaanbod, Vleesgerechten, Pasta, Pizza, Vegetarische
Nuova Era
Italiaanse, Pasta, Pizza

Restaurants in Antwerpen

Antwerpen, het centrum van de diamantindustrie, de Belgische mode en de gastronomie!

Antwerpen ligt in het Noorden van België en heeft via de Nederlandse Westerschelde een verbinding met de Noordzee. Antwerpen biedt een ruime waaier aan toffe restaurants, zowel in het centrum als aan de stadsrand.

Veel restaurants liggen op wandelafstand van de meeste bezienswaardigheden, zoals de Grote Markt met de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, het Stadhuis, het Steen, de Brabofontein en de Meir. Wie liever geniet van het prachtige uitzicht op de Schelde kan een een gezellig restaurantje reserveren aan de Scheldekaaien.

Antwerpen en haar restaurants zijn erg populair bij zakenmensen. Maar Antwerpen is ook de ideale stad voor een romantisch weekend, een culturele citytrip of gewoon om te gaan shoppen.

Naast de trendy cafés en bars, biedt de Rubensstad vele restaurants waar je kan genieten van de heerlijkste Belgische en uitheemse gerechten. Met zijn 19-tal musea is Antwerpen eveneens een paradijs voor de cultuurliefhebber.

Antwerpen is makkelijk bereikbaar met de trein (via het Centraal Station) en de auto, maar ook via de luchthaven van Deurne en met de boot. Kortom, een wereldstad in zakformaat!

Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Antwerpen tegen de beste prijzen. U kunt ook heel wat Antwerpse restaurants online boeken!