Beoordelingen van Steiger 3

558 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.5
558 beoordelingen
datum score
Natalie
Beoordeeld op: 20/05/2024
Natalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer mooi eigentijdsinterieur met veel lichtinv...

Zeer mooi eigentijdsinterieur met veel lichtinval en mooi uitzicht op de Schelde. Vriendelijke bediening. Hebben zeer lekker gegeten, net dat ietsje meer. Wij komen terug!

KATRIEN
Beoordeeld op: 20/05/2024
KATRIEN beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mooie locatie en lekker eten....

Mooie locatie en lekker eten.

Patrick
Beoordeeld op: 19/05/2024
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Net zoals vorige keer was het weer zeer lekker...

Net zoals vorige keer was het weer zeer lekker en gezellig ! Eerst een aperitiefje gedronken op het zonnige terras om daarna lekker te dineren in het aangename kader. Aanrader !!

Annik
Beoordeeld op: 15/05/2024
Annik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gezellig buiten genoten van zeer lekker en...

Gezellig buiten genoten van zeer lekker en kwalitatief eten . Zeer vriendelijk personeel. Enkel takenverdeling moet nog op punt gezet worden, communicatie onderling is zeer belangrijk. 4 verschillende personen aan 1tafel leidt tot dezelfde vragen , brood zelf moeten vragen . Sommige werknemers waren nog maar een week in dienst, toch super gedaan en vriendelijk . WIJ KOMEN ZEKER TERUG .

Ingrid
Beoordeeld op: 13/05/2024
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Topservice ! Goede ontvangst, lekker eten,...

Topservice ! Goede ontvangst, lekker eten, gezellige setting. Ik kom zeker terug !

Christiaan
Beoordeeld op: 13/05/2024
Christiaan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Mooie zaak, zeer vriendelijke bediening…. Lekke...

Mooie zaak, zeer vriendelijke bediening…. Lekker gegeten en lekkere suggestie wijntjes

Nicole
Beoordeeld op: 13/05/2024
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker gegeten en mooie locatie met zicht...

Heel lekker gegeten en mooie locatie met zicht op de Schelde

Christine
Beoordeeld op: 13/05/2024
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker gegeten en genoten van de mooie locatie!...

Lekker gegeten en genoten van de mooie locatie!

Jan
Beoordeeld op: 13/05/2024
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten en vriendelijke ontvangst...

Heel lekker eten en vriendelijke ontvangst en bediening - rustgevend kader

Bern
Beoordeeld op: 12/05/2024
Bern beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heelrijk eten ,spontane supervriendelijk en...

Heelrijk eten ,spontane supervriendelijk en attent personeel!

datum score