google map
Budget
Meat&Eat;
2000 ANTWERPEN-CENTRUM Belgische, Bistro, Franse, Halal, Vleesgerechten
De Troubadour
2600 BERCHEM Belgische, Franse
12/20 Gault&Millau
9.3
Bistro Pompidou
2610 WILRIJK Belgische, Franse
8.9
Wok van Antwerpen
2060 ANTWERPEN Aziatische, Barbecue, Buffet, Chinese, Grill, Halal, Marktaanbod, Vleesgerechten, Oosterse, Visgerechten, Sushi, Teppan Yaki, Vegetarische, Wok
6.5
Brasserie Appelmans
2000 ANTWERPEN-CENTRUM Belgische
12/20 Gault&Millau
8.8
Tapa Bar
2000 ANTWERPEN-CENTRUM Mediterrane, Spaanse, Tapas
9.3
Zaowang (Oude Stad)
2000 ANTWERPEN-CENTRUM Aziatische, Sushi
8.8
Zaowang (Zuid)
2000 ANTWERPEN-CENTRUM Aziatische, Sushi
9.1
Brasserie Shilling
2000 ANTWERPEN-CENTRUM Aziatische, Bier , Beer, Belgische, Bistro, Brasserie, Ontbijt, Burger, Wild, Kipgerechten, Franse, Internationale, Oosterse, Sandwiches, Thaise, Wafels, Wok
7.4
Nr  1
Meat&eat;
Belgische, Bistro, Franse, Halal, Vleesgerechten
Nr  3
De Troubadour
12/20 Gault&Millau
Belgische, Franse
12/20 Gault&Millau
Nr  4
Bistro Pompidou
Belgische, Franse
Nr  5
Wok Van Antwerpen
Aziatische, Barbecue, Buffet, Chinese, Grill, Halal, Marktaanbod, Vleesgerechten, Oosterse, Visgerechten, Sushi, Teppan Yaki, Vegetarische, Wok
Nr  6
Brasserie Appelmans
12/20 Gault&Millau
Belgische
12/20 Gault&Millau
Nr  7
Tapa Bar
Mediterrane, Spaanse, Tapas
Nr  10
Brasserie Shilling
Aziatische, Bier , Beer, Belgische, Bistro, Brasserie, Ontbijt, Burger, Wild, Kipgerechten, Franse, Internationale, Oosterse, Sandwiches, Thaise, Wafels, Wok

Restaurants in Antwerpen

Antwerpen, het centrum van de diamantindustrie, de Belgische mode en de gastronomie!

Antwerpen ligt in het Noorden van België en heeft via de Nederlandse Westerschelde een verbinding met de Noordzee. Antwerpen biedt een ruime waaier aan toffe restaurants, zowel in het centrum als aan de stadsrand.

Veel restaurants liggen op wandelafstand van de meeste bezienswaardigheden, zoals de Grote Markt met de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, het Stadhuis, het Steen, de Brabofontein en de Meir. Wie liever geniet van het prachtige uitzicht op de Schelde kan een een gezellig restaurantje reserveren aan de Scheldekaaien.

Antwerpen en haar restaurants zijn erg populair bij zakenmensen. Maar Antwerpen is ook de ideale stad voor een romantisch weekend, een culturele citytrip of gewoon om te gaan shoppen.

Naast de trendy cafés en bars, biedt de Rubensstad vele restaurants waar je kan genieten van de heerlijkste Belgische en uitheemse gerechten. Met zijn 19-tal musea is Antwerpen eveneens een paradijs voor de cultuurliefhebber.

Antwerpen is makkelijk bereikbaar met de trein (via het Centraal Station) en de auto, maar ook via de luchthaven van Deurne en met de boot. Kortom, een wereldstad in zakformaat!

Tablebooker biedt u een ruime keuze aan restaurants in Antwerpen tegen de beste prijzen. U kunt ook heel wat Antwerpse restaurants online boeken!