google map
Budget
Lobster Pot
8000 BRUGGE CENTRUM Visgerechten, Franse
9.3
Narai Thai
8000 BRUGGE CENTRUM Aziatische, Oosterse, Thaise
9.2
Pieter Pourbus
8000 BRUGGE CENTRUM Belgische, Belgisch-Franse, Gastronomische
9.0
Bistro Ter Groene Poorte
8200 SINT-MICHIELS Belgische, Franse
8.7
Bistro Christophe
8000 BRUGGE CENTRUM Belgisch-Franse, Bistro
9.5
WASBAR Brugge - Markt
8000 BRUGGE CENTRUM Belgische
7.7
Brugse Wok
8000 BRUGGE CENTRUM Aziatische, Teppan Yaki, Wok
8.5
Délice Brugge
8000 BRUGGE CENTRUM Belgisch-Franse, Italiaanse
8.9
De Lange Muur
8000 BRUGGE CENTRUM Aziatische, Chinese, Oosterse, Vegetarische
9.2
De Passage
8000 BRUGGE CENTRUM Belgische, Belgisch-Franse, Bistronomie, Engelse, Visgerechten, Vlaamse, Franse, Glutenvrije, Marktaanbod, Vleesgerechten, Streekgebonden, Ribbetjes, Salades, Seizoensgebonden, Tapas, Wafels
9.2
Nakhon Thai
8000 BRUGGE CENTRUM Thaise, Vegetarische
7.7
Het Zwart Huis
8000 BRUGGE CENTRUM Belgische, Belgisch-Franse, Bistro, Bistronomie, Wild, Kipgerechten, Visgerechten, Vlaamse, Franse, Glutenvrije, Internationale, Marktaanbod, Vleesgerechten, Mediterrane, Streekgebonden, Salades, Seizoensgebonden, Traditionele, Vegetarische
8.7
De Verloren Hoek
8000 BRUGGE CENTRUM Belgisch-Franse, Bistro, Gastronomische
9.3
Narai Thai
Aziatische, Oosterse, Thaise
Pieter Pourbus
Belgische, Belgisch-Franse, Gastronomische
Brugse Wok
Aziatische, Teppan Yaki, Wok
Délice Brugge
Belgisch-Franse, Italiaanse
De Lange Muur
Aziatische, Chinese, Oosterse, Vegetarische
De Passage
Belgische, Belgisch-Franse, Bistronomie, Engelse, Visgerechten, Vlaamse, Franse, Glutenvrije, Marktaanbod, Vleesgerechten, Streekgebonden, Ribbetjes, Salades, Seizoensgebonden, Tapas, Wafels
Het Zwart Huis
Belgische, Belgisch-Franse, Bistro, Bistronomie, Wild, Kipgerechten, Visgerechten, Vlaamse, Franse, Glutenvrije, Internationale, Marktaanbod, Vleesgerechten, Mediterrane, Streekgebonden, Salades, Seizoensgebonden, Traditionele, Vegetarische
De Verloren Hoek
Belgisch-Franse, Bistro, Gastronomische

Restaurants in Brugge

Brugge, het Venetië van het Noorden met tal van heerlijke restaurants

Brugge, ook wel het Venetië van het noorden genoemd, verwijzend naar de vele bruggen en kanaaltjes, ligt slechts op een 15-tal km van de Belgische kust. De stad is makkelijk bereikbaar met de trein, via de haven van Zeebrugge of Oostende of via de luchthaven van Oostende.

Brugge is een aangename wandel- en winkelstad. De bekende Steenstraat is gelegen tussen de markt en de verschillende stadspoorten.

De winkelstraten, de trendy hotels en de erg gezellige restaurants lokken dagelijks heel wat volk. De middeleeuwse uitstraling van Brugge, in combinatie met de vele musea, kerken en monumenten maken het Brugse landschap uniek.

Het ruime aanbod aan restaurants, die veelal centraal of vlak in het historische centrum liggen, vormen de ideale uitvalsbasis om Brugge te ontdekken met paard en koets, te voet of via een boottocht op de Brugse Reien.

Brugge vormt met zijn ruime aanbod aan leuke restaurants de perfecte locatie voor de zakenreiziger, families met kinderen of toeristen die een romantisch verblijf, een gastronomisch weekendje of een culturele citytrip willen boeken.

Plaatsen die zeker een bezoekje waard zijn: het Minnewater, het Groeningemuseum, het Memlingmuseum, het Begijnhof, ….

Tablebooker biedt u een ruime keuze aan restaurants in Brugge tegen de beste prijzen. Heel wat Brugse restaurants kunt u ook online reserveren!