Beoordelingen van Sgol

11 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
11 beoordelingen
datum score
Jozef
Beoordeeld op: 14/06/2024
Jozef beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Restaurant bezoek met 27 personen en iedereen...

Restaurant bezoek met 27 personen en iedereen was super tevreden over eten en bediening aan tafel!!

Jaap-Willem
Beoordeeld op: 28/05/2024
Jaap-Willem beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Goed en gastvrij restaurant. Lekker informeel....

Goed en gastvrij restaurant. Lekker informeel. Mooie locatie, was wel even zoeken, het zat onder het plein waar we liepen. Heerlijk gegeten met een groep. Vlotte en vriendelijke bediening. Aanrader!

Tim
Beoordeeld op: 26/05/2024
Tim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Super vriendelijk personeel, lekker eten en...

Super vriendelijk personeel, lekker eten en zeer kindvriendelijk. Aanrader voor grote groepen.

Frank
Beoordeeld op: 12/05/2024
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk en lekker gegeten!...

Vriendelijk en lekker gegeten!

De Meersman C.
Beoordeeld op: 05/05/2024
De Meersman C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Toffe sfeer, zalige cocktails en super lekker...

Toffe sfeer, zalige cocktails en super lekker eten!

Vera
Beoordeeld op: 01/05/2024
Vera beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service en lekker eten! Zeker een aanrade...

Goede service en lekker eten! Zeker een aanrader met kinderen in een aangenaam kader met vriendelijk personeel en dit in hartje Gent!

Kristina G.
Beoordeeld op: 26/04/2024
Kristina G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We hebben te lang moeten wachten ondanks de...

We hebben te lang moeten wachten ondanks de reservering. De Gentse waterzooi was lekker,maar de prijs was te hoog.

Jessica
Beoordeeld op: 25/04/2024
Jessica beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We held a company dinner at Sgol and were extre...

We held a company dinner at Sgol and were extremely happy with the entire experience. From the beginning, communication was excellent. Always prompt and polite and happy to answer any questions we had. Leading up to the dinner we were able to share some dietary restrictions and seating preferences we had for our team, and they were happy to accommodate. And the dinner was superb! The food, the service, the setting...everything was excellent. We will be sure to visit Sgol again in the future and highly recommend them to others!

Johan D.
Beoordeeld op: 10/04/2024
Johan D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten van een iemand werd te koud opgediend....

Het eten van een iemand werd te koud opgediend. Bij vraag werd dit vriendelijk opgelost. Lekker eten was het wel!

Mieke
Beoordeeld op: 30/03/2024
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vriendelijke bediening en lekker gegeten....

Heel vriendelijke bediening en lekker gegeten. Met dank om rekening te houden met de intoleranties bij één van ons.

datum score