google map
Budget
Ouwen Dok (Van der Valk Hotel Mechelen)
2800 MECHELEN Belgisch-Franse, Ontbijt, Buffet, Burger, Wild, Kipgerechten, Continentale - Europese, Schaaldieren, Paling, Visgerechten, Vlaamse, Franse, Marktaanbod, Vleesgerechten, Mediterrane, Mosselen, Oesters, Pasta, Streekgebonden, Salades, Seizoensgebonden, Tapas, Traditionele, Veganistisch, Vegetarische
9.2
Carlton
2800 MECHELEN Belgisch-Franse, Wild, Schaaldieren, Visgerechten, Franse, Gastronomische, Marktaanbod, Vleesgerechten, Mosselen, Oesters, Seizoensgebonden
9.2
Expoel Dining
2811 HOMBEEK Belgisch-Franse
9.7
Cosma Foodhouse
2800 MECHELEN Belgische, Franse, Mediterrane
12/20 Gault&Millau
9.0
Mediterra
2800 MECHELEN Griekse, Italiaanse, Mediterrane, Spaanse
9.0
Foody Mechelen
2800 MECHELEN Continentale - Europese
Het Brughuis
2811 LEEST Belgische, Franse
Zorba Mechelen
2800 MECHELEN Belgisch-Franse
8.9
De Neus
2811 HOMBEEK Belgische, Bistro, Brasserie, Franse
8.0
Gastrobar Isajē
2800 MECHELEN Continentale - Europese, Mediterrane
10.0
Passade
2800 MECHELEN Belgisch-Franse, Vlaamse, Vleesgerechten, Visgerechten, Vegetarische
8.9
Theatro
2800 MECHELEN Belgisch-Franse, Brasserie
7.5
Lady Nelson
2800 MECHELEN Belgische, Tapas
Ouwen Dok (van Der Valk Hotel Mechelen)
Belgisch-Franse, Ontbijt, Buffet, Burger, Wild, Kipgerechten, Continentale - Europese, Schaaldieren, Paling, Visgerechten, Vlaamse, Franse, Marktaanbod, Vleesgerechten, Mediterrane, Mosselen, Oesters, Pasta, Streekgebonden, Salades, Seizoensgebonden, Tapas, Traditionele, Veganistisch, Vegetarische
Carlton
Belgisch-Franse, Wild, Schaaldieren, Visgerechten, Franse, Gastronomische, Marktaanbod, Vleesgerechten, Mosselen, Oesters, Seizoensgebonden
Cosma Foodhouse
12/20 Gault&Millau
Belgische, Franse, Mediterrane
12/20 Gault&Millau
Mediterra
Griekse, Italiaanse, Mediterrane, Spaanse
Foody Mechelen
Continentale - Europese
Het Brughuis
Belgische, Franse
De Neus
Belgische, Bistro, Brasserie, Franse
Gastrobar Isajē
Continentale - Europese, Mediterrane
Passade
Belgisch-Franse, Vlaamse, Vleesgerechten, Visgerechten, Vegetarische
Theatro
Belgisch-Franse, Brasserie
Lady Nelson
Belgische, Tapas

Mechelen

Mechelen is de tweede grootste stad van de provincie Antwerpen. Mechelen ligt centraal tussen de steden Antwerpen en Brussel, aan de rivier de Dijle.

Mechelen heeft enorm veel culturele trekpleisters waaronder Het Groot Begijnhof, de Sint-Romboutstoren en het Belfort, allen hebben ze een plekje op de UNESCO-lijst van Werelderfgoed.

Mechelen biedt ook een ruime keuze aan kunst, van “klassiekere” kunstwerken in de verschillende kunstgalerijen tot minder alledaagse “kunst” in het speelgoedmuseum, het horlogeriemuseum of de beiaardschool.

Ben je toe aan een snelle hap, een lekker drankje of een romantisch diner? Mechelen kent tal van lekkere adresjes. Begeef je naar de korenmarkt, de grote markt, de stationsbuurt…en ontdek de mechelse gastronomie in één van de vele restaurants.

Liever iets actiever? In en net buiten de stad kan je ook fietsen, wandelen en shoppen. Mechelen biedt een groot aantal fiets- en wandelroutes aan, in de stad of meer in de natuur, aan jou de keuze.

Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Mechelen tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.be een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in Mechelen online boeken!