Beoordelingen van Kaai 22

79 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
79 beoordelingen
datum score
Dirk
Beoordeeld op: 10/06/2024
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We hadden veel beter verwacht wat het eten...

We hadden veel beter verwacht wat het eten betreft,de salade geitenkaas was bedroevend,paling in het groen was palingsoep en de overige gerechten niet veel beter. Maar de bediening was nog het slechts van al,uw personeel is dringend aan wat scholing toe.Helaas,jammer van ons bezoek.

Brigitte
Beoordeeld op: 04/09/2023

Vriendelijke bediening maar het eten was niet...

Vriendelijke bediening maar het eten was niet

Shauni
Beoordeeld op: 18/06/2023
Shauni beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wij zijn met drie vriendinnen gaan eten op...

Wij zijn met drie vriendinnen gaan eten op een zaterdagavond. Hadden nog last-minute kunnen boeken, wat fijn was. Aperitiefje en hapjes alles in orde. Bij het hoofdgerecht had één van mijn vriendinnen een pasta zalm-dille besteld maar deze rook niet fris en smaakte heel vreemd, stak echt tegen. Wij hebben ook geproefd om eventueel te ruilen maar er leek effectief iets mis mee te zijn, smaakte niet zoals pasta dille anders zou proeven. Wij hebben dit beleefd aangegeven waarop de kok vervolgens is komen discussiëren met ons, wat allesbehalve professioneel of gepast was. Hij creëerde een scène in zijn eigen zaak. Hij vroeg ook onbeleefd aan mijn vriendin wat hij anders moest klaarmaken want misschien lust ze dit weer niet. Hij gedroeg zich zeer vijandig en nam de commentaar op zijn gerecht erg persoonlijk op. Gerecht werd gelukkig wel niet aangerekend nadat ze dit terug meenamen naar de keuken. Er was even twijfel met de rekening of het toch was aangerekend waarop we een arrogante ‘wat is dit dan?’ Kregen aangewezen op de rekening waar het was afgetrokken. Dit zorgde voor ons voor een onaangename ervaring en wij zullen hier nooit meer terugkomen.

Kathy
Beoordeeld op: 24/04/2023
Kathy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Paling niet doorbakken. Een stukje gegeten,...

Paling niet doorbakken. Een stukje gegeten, rest dag ziek. Pasta met kip was afval kip met beentjes in

Eddy
Beoordeeld op: 02/05/2023
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mooie locatie met prachtig uitzicht. Eten was...

Mooie locatie met prachtig uitzicht. Eten was in orde behalve in het vispannetje zat er nog een stuk rauwe vis.

bibi
Beoordeeld op: 20/05/2024
bibi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten...

Lekker gegeten

John M.
Beoordeeld op: 08/04/2024
John M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

We ordered rose and they brought white wine...

We ordered rose and they brought white wine 2 times. We gave up and drank it. The bacon cheeseburger was tiny. Six bites before I tasted beef.

Raoul
Beoordeeld op: 02/03/2024
Raoul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Entrecote saignant was meer dan bleu, niet...

Entrecote saignant was meer dan bleu, niet te genieten, en heel duur.Plek wel leuk, mooi uitzicht. Aanrader voor een drink en/of een kleine snack.

Zoë
Beoordeeld op: 13/01/2024
Zoë beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Het service gaat veel te snel achter mekaar....

Het service gaat veel te snel achter mekaar. Er was een lichte trok binnen

geert
Beoordeeld op: 09/08/2023
geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Sterk beperkte menu tegenover vroeger , accommo...

Sterk beperkte menu tegenover vroeger , accommodatie niet meer op niveau , totaal andere sfeer , bediening wel vriendelijk

datum score