Beoordelingen van Yalla Yalla Gent

552 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
552 beoordelingen
datum score
Dirk
Beoordeeld op: 10/06/2024
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en gevarieerd eten. Ze moeten wel dring...

Lekker en gevarieerd eten. Ze moeten wel dringend de wc’s aanpakken.

Suzanne
Beoordeeld op: 08/06/2024
Suzanne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Naast dat we een warme en vriendelijke service...

Naast dat we een warme en vriendelijke service hebben gekregen waren alle 5 mezzes verrukkelijk!

Sabine
Beoordeeld op: 05/06/2024
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ontspannen sfeer, altijd lekker...

Ontspannen sfeer, altijd lekker

Brenda
Beoordeeld op: 01/06/2024
Brenda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Er was een gevarieerd aanbod met verschillende...

Er was een gevarieerd aanbod met verschillende vegan en veggie gerechten. En alles was super lekker!

Dirk
Beoordeeld op: 29/05/2024
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Was erg lekker ! Vriendelijke bediening ook....

Was erg lekker ! Vriendelijke bediening ook. Alleen wat jammer dat we abrupt gevraagd werden te vertrekken, omwille v volgende shift, terwijl anderen bleven zitten. Maar toch zeker positieve ervaring !

Blue
Beoordeeld op: 27/05/2024
Blue beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Bediening was aardig en sociaal, het eten was...

Bediening was aardig en sociaal, het eten was superlekker en alles gebeurde vlotjes.

Els
Beoordeeld op: 26/05/2024
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst, lekker eten, gezellig...

Vriendelijke ontvangst, lekker eten, gezellig interieur.

Pieter
Beoordeeld op: 20/05/2024
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Onze 1e maal bezocht , en een aanrader Beleefde...

Onze 1e maal bezocht , en een aanrader Beleefde en vlotte bediening , ook snel de bestelde gerechten bediend gekregen . Zeer lekkere mezze

Anneke
Beoordeeld op: 19/05/2024
Anneke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Echt héérlijk gegeten! Voor ons voor het eerst,...

Echt héérlijk gegeten! Voor ons voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst. Als afsluiter is de cheesecake zeker aan te raden!

Charlotte
Beoordeeld op: 16/05/2024
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was ok, porties waren ruim voldoende,...

Het eten was ok, porties waren ruim voldoende, maar ik miste de Libanese touch. Hiernaast vond ik het personeel niet zo beleefd.

datum score