Beoordelingen van Himalaya

73 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
73 beoordelingen
datum score
Morgan
Beoordeeld op: 09/05/2022
Morgan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben al verschillende Indische restaurants...

We hebben al verschillende Indische restaurants gedaan, maar dit is veruit het beste!

Ellen
Beoordeeld op: 12/03/2022
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Steeds tevreden van Himalaya Gent. Zeer lekkere...

Steeds tevreden van Himalaya Gent. Zeer lekkere kip Vindaloo. Prijs - kwaliteit altijd in orde.

Mieke
Beoordeeld op: 27/02/2022
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekker eten. Enkel...

Vriendelijke bediening, lekker eten. Enkel de thee is geen aanrader, lijkt erg op Engelse thee met melk.

Wouter
Beoordeeld op: 22/12/2021
Wouter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

De kwaliteit van het eten was schitterend!...

De kwaliteit van het eten was schitterend! Maar: 1.Er werd niet gevraagd naar een covid certificaat (wat verplichti is). Dat gaf me absoluut geen veilig gevoel 2.De wachttijd (tafel toewijzing, bestelling opnemen) was erg lang

Nicole
Beoordeeld op: 20/11/2021
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Aardige mensen, veel keuze en heerlijk gegeten....

Aardige mensen, veel keuze en heerlijk gegeten.

Yves
Beoordeeld op: 13/08/2021
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel goede kwaliteit van de gerechten , zeer...

Heel goede kwaliteit van de gerechten , zeer goede kruiding , vriendelijk personeel en snel bedient. Beste Indisch restaurant tot hiertoe .

Katia
Beoordeeld op: 25/07/2021
Katia beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

lekker eten, fijn kader...

lekker eten, fijn kader

Toon
Beoordeeld op: 30/05/2021
Toon beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Lekker eten , goede bediening :)...

Lekker eten , goede bediening :)

Marisa
Beoordeeld op: 19/10/2020
Marisa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het eten was super lekker. Eén minpuntje, we...

Het eten was super lekker. Eén minpuntje, we hadden nog maar onze apero gekregen en het eten was er al. In het vervolg even te wachten tot hij op is.

David
Beoordeeld op: 15/10/2020
David beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten & vriendelijke service....

Lekker eten & vriendelijke service.

datum score