google map
Budget
Le Metro
7110 HOUDENG-GOEGNIES Gastronomische, Italiaanse
13/20 Gault&Millau
9.4
L'Etincelle
7110 MAURAGE Franse, Gastronomische, Italiaanse
9.3
Il Buon Gusto
7100 TRIVIÈRES Italiaanse
8.9
Pizzeria Gennaro
7100 TRIVIÈRES Italiaanse, Mediterrane, Pasta, Pizza
9.3
Le Metro
13/20 Gault&Millau
Gastronomische, Italiaanse
13/20 Gault&Millau
L'etincelle
Franse, Gastronomische, Italiaanse
Pizzeria Gennaro
Italiaanse, Mediterrane, Pasta, Pizza

La Louvière

La Louvière, bijgenaamd de Stad van de Wolven is een stad in Wallonië, gelegen in de provincie Henegouwen. La Louvière is een relatief recente stad, ontstaan als industriestad langs belangrijke verkeersaders tussen Bergen en Charleroi.

De stad ligt op een voormalige steenkool en industriële site. La Louvière bezit een aantal populaire toeristische en culturele trekpleisters:de hydraulische liften voor de boten van het Canal du Centre, geklasseerd als werelderfgoed door UNESCO, de kabelbaan van Strépy-Thieu en niet te vergeten het carnaval van La Louvière met de Gilles.

Franco Dragone, de beroemde regisseur en artistiek leider van wereldberoemde spektakels, produceert en regisseert zijn shows vanuit zijn geadopteerde stad, La Louvière.

Of het nu voor een snelle hap, een lunch of een familie diner is, neem de tijd om de culinaire specialiteiten van de wolven te proeven in één van de vele restaurants in La Louvière .

Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in La Louvière tegen de beste prijzen. Voor een romantisch diner met twee of een gezellig etentje in groep vindt u op Resto.be een groot aanbod aan restaurants in de regio. U kunt ook heel wat restaurants in La Louvière online boeken!